12 Eylül 2012 Çarşamba

MaX Factor Lasting Performance Fondöten

Max Factor Performance Foundation
Her cilt tipi fondötene ihtiyaç duymaz. Ama bazı cilt tiplerinde zamanla yüzde kamufle etmek gereken bölgeler, renk tonu farklılıkları olabiliyor. Eğer ki fondöteniniz kaliteli bir yapıda ise cildinizde doğal duruşuyla kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayabiliyorlar. MaX Factor'un bu ürünü benim kullandığım ilk fondöten oluyor. Belki ilerde farklı fondötenleri deneme amaçlı alıp kullanabilirim. Ama şimdilik bu markadan memnun olduğumu söylemeliyim. 

Max Factor Lasting Foundation
6 renk seçeneğine sahip. Ben açık tenli olduğumdan en açık tonu olan 101 ivory seçmiştim. Ürünü uygulamak için fondöten süngerleri kullanılabilir ancak kesinlikle en doğal görünüme parmaklarla uyguladığımızda ulaşabiliyoruz. (Benim almış olduğum sünger öyle bir köşede duruyor.)
Max Factor Foundation

Likit bir fondöten olduğu için cilde yedirmesi kolay. Parmak uçlarına çok az bir miktar alıp yüze pıt pıt uyguluyoruz. Hem sonbahar hem de yazın rahatça kullandım. Hiçbir olumsuz duruma sebep olmaması büyük avantaj. Rengini uzun saatler boyunca koruyabiliyor. Parlama yapmayan parfümsüz bu fondöteni iyi temizlenmiş cilde uygulamak gerekiyor. Fiyatına gelecek olursak biraz tuzlu. Eğer günün birinde hem uygun fiyatlı hem de performansı bu kadar iyi bir fondötene rastlarsam sizlerle de paylaşırım. O güne kadar bu ürüne devam.
Fiyatı 50TL

6 yorum:

  1. İzleyicim olduğunuz için teşekkür ederim, bende blogunuzu izlemeye aldım:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, cildimde lekeler var. Max Factor'un bu fondöteni lekeleri kapatır mı peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      yüzümdeki kızarıklık vb. cilt tonu eşitsizliklerini gayet güzel örtüyor. Ayrıca sivilce lekelerini de kapatıyor. Çok yoğun kapatıcılık gerektiğinde ise üstüne yine Max Factor'un Creme Puff pudrasını uyguluyorum. İkisini birlikte hem pürüzsüz hem de doğal bir görüntü oluşturuyor. Ben baya memnunum yani.

      Sil
  3. kesinlikle max factorunn hem fondoten pudra göz kalemiii ve rimelinden vazgecemiyorum senelerdir kullanıyorum ve hassas bi cilde sahibimm pahalıda olsa kalitesini kesinlikle belli ediyor uzun sürede bi markanın ürünlerini kullanmaya devam edicemm ;) :)))

    YanıtlaSil
  4. Yazınız üzerine bende Max factor lasting performance fondoten aldım. Ben yağlı bir cilde sahibim ama genel anlamıyla ağız cevremde sivilce oluyor. Daha önce kullandığım fondtenler de bu durumu azaltmadı. Bir haftadır bunu kullanıyorum ve çok memnunum birde max factor creme puff pudra ile sabitliyorum. Ciddi anlamda 8 belki 10 saat hiç bozulmadan kalıyor. Benim de cildim açık renk ama 105 soft beige aldım ve pudram 41 numara natural beige. Mutlulukla kullandığınız bir ürün olması dileğiylee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmanıza çok sevindim:) Bu yazımın üzerinden 2 yıl geçmiş ve ben hala bu fondöteni severek kullanmaya devam ediyorum. Sizin bu yorumlarınızda ürün arayışında olanlara faydalı olacaktır. Yorumunuz için çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...