19 Haziran 2013 Çarşamba

Loreal Perfect Clean Peeling


Peeling hani öyle olmazsa olmaz diyebileceğim bir ürün değildi. Ta ki Bath&Body Works'un Signature citrus yüz scrub'ını kullanıncaya kadar. Ancak malesef o ürün artık BBW de satılmıyor. Bu sebeple alternatif arayışına girdim. Loreal'i bir denemek istedim. Hassas bir cildim olduğu için peelinglerde kil içeren veya büyük tanecikleri olan ürünler cildimde çizilmelere yol açtığı için kullanamıyorum. Bu ürün ise fazla hafif kalarak temizlemeyi hiçe sayan bir peeling.

Öyle hafif kalıyor ki cildimi yıkamadan öncesi sonrası arasında nerdeyse hiçbir fark yoktu. Açıkcası böyle bir ürünle nasıl cilt arındırması yapılabilir çözemedim. Belki sadece makyaj sonrası kalıntıları temizlemek amacıyla kullanılabilir. Ama öyle haftada bir cilt temizliği yapmak amacıyla alınacak bir ürün değil. Hatta doğal bir sabunla bunun on katı temizlik sağlayabilirsiniz.


Ürünün içinden çıkan temizleme pedi ise peeling yaparken faydalı oluyor. Yüzü çizmiyor, daha güzel köpürmesini sağlıyor. Ben bunu diğer yüz scrub'ıyla kullanıyorum.

 Fiyat: 15TL

5 yorum:

  1. Ben peeling olarak neutrogenanin mavi renkteki peelingini oneriyorum bu lorealden bin kat daha iyi tatlim :) hatta istersen blogumda yazisini paylasayim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaş tabiki. Bu tarz ürün arayanlara faydalı olur. Hatta bu yazının altına linkini yorum olarak ekleyebilirsin. Yorumun ve önerin için teşekkürler:)

      Sil
    2. http://kumralkizdan.blogspot.com/2013/06/neutrogena-deep-clean-invigorating.html?m=1
      Iste burdaa :)

      Sil
  2. Bunu ben de almıştım. Bir süre kullandım ama yanaklarımda kızarıklıklara sebep oldu. Sonra bir görevliden sivilceli ciltlerin peeling kullanmaması gerektiğini öğrendim. Şuan anneme verdim o kullanıyor. :)

    Pedi, peelinginden daha çok işe yarıyor. Ben temizleme sütleri için bile kullanıyorum. Masaj yapmak için çok iyi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildimde çok hassas o sebeple ürün alırken dikkat etmeye çalışıyorum. Peeling işime yaramadıysa da dediğin gibi pedi harika, tek tesellim de o oldu zaten:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...