13 Ocak 2016 Çarşamba

Bitenler

Merhabalar,
 Blogumu takip edenler bilir, pek bitenler yazısı yazmıyorum. Çünkü bir ürünü ilk satın aldığımda bloga alışveriş yazısı olarak hemen ekliyorum. Ürünü kullandıktan sonra da ayrıca bir yazı ekliyorum. Bir de bitince yazı eklemek tembel ruhuma zor geliyor:) Bir de şöyle bir huyum var. Sevmediğim, anlaşamadığım ürünü bitiremiyorum. Cildime uygun değilse, yada rengi uymadıysa veya kokusundan rahatsız olduysam vs. sebeplerle kullanamadığım ürünleri genelde kullanmak isteyen yakınlarıma veriyorum. Yoksa kullanım süresi dolana kadar bir kenarda duruyor.



Bu sefer bir bitenler yazısı yazdım çünkü içinde çok sevdiğim ürünler var. Çoğunu yine hiç düşünmeden alırım ve stoklarım. 

Öncelikle blogumda en çok tıklanan ürün olan Urban Care Naturals Argan Yağı Şampuanından bitirdim. Bu şampuandan çok memnunum. Daha öncekiler saç dökülmesi yaptığı için değiştirmeyi düşünmüyorum. Stok yaptığım için yenisini açtım bile ;)
İlgili yorumlarımı okumak isterseniz şuradan ulaşabilirsiniz.

 Alix Avien Sexy Black maskarasıda bitenler arasındaydı. Uygun fiyatlı harika bir maskara arayışında olanlara öneriyorum. Dolgun fırçasıyla kirpikleri uzatan, hacim veren, çok severek kullandığım bir maskaraydı. Şu ara yeni bir ürün denemiş olayım düşüncesiyle aldığım başka bir maskara kullanıyorum ancak bundan da alıp dönüşümlü kullanabilirim.
Sexy Black maskaranın yazısına buradan bakabilirsiniz.

 Yves Rocher'in bu dudak parlatıcısını alalı baya bir süre oluyor. Severek kullandığım bir ürün oldu. Hatta bunu kullanırken diğer tüm parlatıcıları unuttum diyebilirim. Sexy Pulp serisinin Beige Dore isimli bu parlatıcısı dudaklarda yapış yapış olmuyor. Dudakları dolgun gösterme özelliğide var. Yazısını buradan okuyabilirsiniz.

gülsuyu, şelale gülsuyu, rose water, ipek pamuk, ipek makyaj temizleme pamuğu, ipek kare pamuk

Son bitenler ise Şelale Gülsuyu ve İpek kare makyaj temizleme pamuklarıydı. Bu fotoğrafı henüz yeni kullanırken çekmiştim. Gülsuyu benim her zaman evde bulundurduğum bir ürün. O zaman Şelale markasını almıştım. Kullandım ama çok artı bir özelliği yoktu. Aslında Rosense markasının gülsuyunu kullanıyordum. Onu bulamadığım için bunu almıştım. Eğer bulursam bir dahakine onu alacağım. Çünkü onun üzerinde güllaçlarda kullanılabileceği yazıyordu. Yani bu demek oluyorki yiyeceklere konulduğuna göre içeriği oldukça temiz demektir. Bu sebeple bir sonraki tercihim o olacak.

Makyaj pamukları ise kenarları dikişli olmadığı için biraz parçalanma sorunu oldu. Onun dışında yapısını sevmiştim. Gayet yumuşak olduğundan rahatça yüz temizlemede kullanabiliyorsunuz. Fiyatı biraz diğerlerine göre fazlaydı. Bir daha alırken dikişli olanları tercih edeceğim.
Evet işte benim bitirdiklerim bu kadar.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. :)

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...