26 Mayıs 2019 Pazar

Denebunu Mayıs Kutusu

denebunu, denebunucom
 Merhaba,
Bu ay içinde yakaladığım Denebunu Mayıs Kutusu elime ulaştı. İçinde severek kullanacağım güzel ürünler vardı. Bakalım neler varmış;)  

le petit Marseiliais shower Gel, le petit Marseiliais dus jeli, le petit Marseiliais incir özlü duş jeli, duş jeli, shower gel, denebunu, denebunucom
Le Petit Marseiliais İncir Özlü duş jelini görünce sevindim. Kendim almayı düşündüğüm bir markaydı. Ben alamadan Denebunu sayesinde kullanma fırsatım oldu. Kokusu gayet hoş, jel yapıda ve cildi yumuşatan bir ürün. Denedim çok beğendim.

loreal elseve mucizevi yağ saç kremi, mucizevi yağ, loreal elseve, saç bakımı, saç kremi, güzel kokulu saç kremi,
 Diğer ürün ise benim halihazırda kullanmakta olduğum Loreal Elseve'in Mucizevi Yağ saç kremi. Bu ürün deneme boy. Ama etkisini anlamak için bence yeterli. İlk kullanışta anlaşılıyor zaten. Saçları yumuşatıyor, şekil vermeye yardımcı oluyor ve harika kokuyor. Sırf kokusu için bile alınır. 
 
dogadan yesil çay, doğadan yeşil çay yumuşak içim, yeşil çay, doğadan, yen, yeniş çay, bitki çayı, chai tea, chai çay, acai çay, acai tea, green tea
 Doğadan markasından 3 adet yeşil çay. Normalde bitki çaylarını severim. Yeşil çayı pek sevdiğim söylenemez. Ancak heralde benim gibi bu tada ısınamayanlara özel yeni ürün çıkarmışlar. Yumuşak içimli, Ananas&Açai ve Chai lezzetinde üç farklı çay. Merak ediyorum. Yorumlarımı Instagram hesabımdan paylaşırım;)
 
denebunucom, denebunu, prill power, prill
Kozmetik dışı tek ürün Prill Power deneme boyu.
Ayrıca kutudan Getir 'de ilk kullanımda geçerli  20 TL'lik indirim kuponu çıktı.

denebunucom, denebunu, denebunu mayıs kutusu
 Son olarak artık Denebunu kutuları Ptt Kargo ile gelmeye başladı. Artık daha hızlı ulaştığını söyleyebilirim. Ürünler ve bu deneyim için Denebunu.com a çok teşekkürler.

    Facebook     Twitter     Instagram

3 yorum:

  1. İncirlisini hiç denememiştim fakat LPM çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu markanin dus jelini hic denememistim. Baya sevdim.

      Sil
  2. Yeşil çayı ben de pek sevmem. Şu sıralar sadece chai olanları deniyorum, pek güzeller, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...