21 Ağustos 2019 Çarşamba

CeraVe Nemlendirici Losyon


cera ve losyon, cera ve nemlendirici losyon, kozmela
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde Kozmela'nın sitesinde güzel indirimler vardı. Daha önce nemlendirici kremini kullanıp memnun kaldığım Cera Ve markasının bu sefer nemlendirici losyonunu almak istedim. Normalde 60 TL civarı olan bu ürünü gayet uygun fiyata almış oldum. Alır almaz kullanmaya başladığım için ürünü hemen yorumlayacağım.
 
cera ve nemlendirici losyon, cerave moisturusing,
Cera Ve eczenelerde satılan, yurtdışında da gayet severek kullanılan bir marka. Bende daha önce kokusuz bir krem aradığım dönemde küçük boy kremini almıştım. Nemlendirmesinden gayet memnun olduğumdan bu seçimi rahatlıkla yapabildim diyebilirim. 

cerave nemlendirici losyon
Ürünün özellikleri ve içeriği...
Nemlendirici losyon elbette kremden çok daha hızlı bir şekilde ciltte emiliyor. Özellikle sonbahar gelmeye yakın vücudum gitgide daha da kuruyacağı için özellikle öncesinde alıp nemlendirmeye başlamak istedim. Ürünün içersinde 3 temel seramid ve hyaluronik asit bulunuyor. Kontrollü salınım teknolojisi özelliği ile 24 saat nemlendirmeye devam ediyormuş.
nuxe aquabella, la roche posay eccaflar duo,

Kozmela daha önce de severek alışveriş yaptığım bir site. Hızlı bir şekilde ürünü bana ulaştırdılar. Ayrıca gönderdikleri ufak hediyelerde beni gayet memnun etti. Bir tanesi La Roche Posay'ın renkli kapatıcısı diğeri ise Nuxe'un Aquabella nemlendirici losyonu.
Son olarak fiyat bilgisi vereyim. İndirimden bu ürünü kargo ücreti dahil 40 TL'ye aldım.
Hem alışverişden hem de üründen memnun kaldım. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...

 Facebook     Twitter     Instagram

3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...