6 Ağustos 2012 Pazartesi

Bath and Body Works Vücut Losyonları

bath and body works
Blogumdaki bu ilk yazımda yaptığım son alışverişlerle başlamak istedim. Dün ilk kez gittiğim Bath&Body Works mağazasında onlarca güzel ürünün içinden tropik ada meyveleri ve egzotik çiçek koku koleksiyonuna ait şu iki vucut losyununu aldım. 

bath and body works losyon

Onca koku içerisinde seçim yapmak zor hakkaten. Bir süre sonra denediğiniz bütün kokular birbirine karışmaya başlıyor. O esnada görevli arkadaşa ''aslında biraz kahve olsa kokuları ayırt etmek kolay olurdu '' demeye kalmadan cebinden bir minik kutu içinde kahve çekirdekleri çıkardı. BBW çalışanları çok yardımcı oldular. Rahat rahat dilediğiniz ürünü deneyebiliyorsunuz. 
bath and body works rumberry losyon
 Rio Rumberry; Tai papaya, tangelo, taze Hindistan cevizi suyu, canlı yaz limonu Tiare çiçeği plumeria, sulu altın çilek ve Hindistan cevizi kabuğu, beyaz amber kristalleri, Tahiti vanilya içeriyor.

bath and body works bali mango losyon
Bali Mango; Taze mandalina, asya elması, nektarin ve ahududu püresi ve çarkıfelek çiçeği, Tai Lychee, pembe gül içeriyor.
 
Mağazada parfumler, vucut losyonları, kokulu mumlar, lipglosslar, el sabunları ve boyle bir çok hoş kokulu ürün bulmak mümkün. Bu ikisinin kokusuna şahsen hayran kaldım umarım ileride parfumu de yapılır.
 
bath and body works rio rumberry losyon
Fiyatı 25 TL
(%50 indirimle tanesi 13TL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...