6 Kasım 2012 Salı

MaX Factor Rosewood Ruj

max factor rosewood ruj lipstick

Uzun senelerdir severek kullandığım favori rujum MaX Factor Rosewood 833 karşınızda nihayet.
Eskisi bitmek üzereydi bende bir yerde rastgelsemde güzel bir indirimle yenilesem diye bekliyordum. Dün bir kozmetik mağazasında uygun fiyata görünce almış oldum. 
Öncelikle belirtmek isterimki rujların rengini fotoğraflarla tam yansıtabilmek zor olabiliyor. Flaşlı çekimde olduğundan farklı görünüyor, flaşsız ise ışık yeterli olmayabiliyor. O sebeple şimdiye kadar en zor fotoğrafladığım ürünler hep rujlar oldu. En iyi ışık gün ışığıdır, ancak havanın kapalı olduğu günlerde ondan da mahrum kalıyoruz. Yinede elimden geldiğince gerçek tonunda yansıtmaya çalıştım.

max factor rosewood ruj
Gelgelelim rujun özelliklerinden bahsetmeye. Nemlendirmesi gayet iyi, ancak benim gibi kuruyan, çatlayan dudaklara sahipseniz gün içersinde makyajsızken bile doğal dudak balmlarından kullanmakta çok fayda var. Böylece makyaj yapacağınız zaman dudaklarınız hazır olduğu için ruju en iyi şekilde yansıtmanıza olanak sağlar. Doğal bir görünüme sahip rujun kalıcılığı şimdiye kadar denediğim rujlar arasında en iyisi.

max factor rosewood ruj
Gün içersinde kolay kolay silinmiyor. Mesela başka bir ruju sürmüşsem silinmiş olabilir düşüncesiyle aynaya bakmam gerekiyor veya uygun bir yerde tazeleme ihtiyacı doğuyor. Ancak bu ruj dudağımda ise içim daha rahat oluyor. İllaki hala ordadır diyorum:) Tabiki sırf rujdan kaynaklanmıyor bir rujun kalıcılığı. İyi nemlendirilmiş olması ve mümkünse ruja yakın bir tonda dudak kalemi ile dudak kenarını ve içini boyamakta rujun kalıcılığına yardımcı oluyor.
max factor rosewood ruj
Şimdiye kadar MaX Factor hiçbir üründe beni hayalkırıklığına uğratmadı. Bu rujun fiyatı bütçenize uygun değilse alternatif olarak Rimmel London Kate koleksiyonunda yer alan rujları tavsiye edebilirim.
 İndirimli Fiyatı 28TL

2 yorum:

  1. Rengine bayıldım canım güle güle kullan :) Numarasını not ettim deniyecem inşallah bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm, umarım sende beğenirsin :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...