5 Ocak 2013 Cumartesi

Yves Rocher Alışverişi

Yves Rocher organic soap evidence deodorant
Hem bugünlerde %50'ye varan indirime girmiş olan ürünleri incelemek hem de Yves Rocher kartı çıkarmak niyetiyle mağazadan içeri adımımı attım. Önce parfümlerine yöneldim. En beğendiğim koku Comme une Evidence oldu. İçeriğinde menekşe, inci çiçeği, gül ve paçuli var. Çiçeksi ve odunsu zarif bir koku. Parfümler %30 indirimliydi. Deodorantlar ise %40 indirimli fiyatıyla cazipti

yves rocher framboise organic soap

Severek kullandığım bu organik sabunu daha öncede yazmıştım. Okumak isteyenler buraya bakabilirler. Aslında çileklisini almayı düşünüyordum ama ondan kalmamıştı. Olsun frambuazlıda çok güzel kokuyor.
Ve kartımı almadan çıkmadım tabiki.
Deodorant 16.80
Organik Sabun 4.83 

6 yorum:

  1. Evidence parfümü baya inmişti ben de almayı çok istedim amma roberto cavalli olunca aklımdaa alamadımm :)
    güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Bende kokusuna bayıldım. Bu indirim İnditex grubu indirimlerinin hemen ertesine denk gelmeseydi daha iyi olurdu;) O alışverişimin posttunu da ekleyeceğim yakında. Umarım aklındaki parfüme kısa zamanda sahip olursun:) Sevgiler...

      Sil
  2. Ben de bugün yves rocher'e gittim ben de en çok evidence'ı beğendim. Hatta şimdi bileğimde var koklayıp duruyorum. Bilseydim böyle güzel olduğunu alırdım!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bileğime sıkmıştım ve iki gün boyunca kokusu çıkmadı. Ne kadar kalıcı bir parfüm olduğunu kanıtlamış oldu. Bu tarz kokuları sevenler mutlaka denemeli...

      Sil
  3. Ben aslında bugün Yves Rocher mağazasına gidip alışveriş sonrası bir kart aldım ama bana verilen kart kolayca bükülen karton bir karttı. İnternette ki Yves Rocher kartlar plastik ve ön yüzünde papatya resmi var. Ayrıca ön yüzde ki numaraları da kabartmalı.

    Kartın yanında kartın tanıtımı,özellikleri ve kullanımı hakkında gibi bir broşür filan verilmedi. Bende internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum kartın özelliklerini.

    Acaba bana yanlış bir kart mı verildi yoksa kartın tasarımı mı değiştirildi.

    Sizin kartınız da plastik mi yoksa karton mu?Bana yazabilir misiniz lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Bildiğim kadarıyla genelde kartlar bunun gibi oluyor. Ama yakın zamanda değiştirip karton kart vermeye başladılarsa bilemiyorum. Dediğiniz gibiyse hiç kullanışlı olmaz. Fakat kartınız yanınızda olmasa bile tel no'yu verip yine karta özel kampanya ve indirimlerden faydalabiliyorsunuz. Yani kartın çok da önemi yok diyebiliriz :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...