20 Nisan 2013 Cumartesi

Flormar Light Summer Oje


Flormar Light Summer nail enamel, soft pembe oje, pastel pembe, bebek pembesi oje, nail polish,

 Flormar'ın yeni Light Summer koleksiyonunda sevdiğim tonlarda ojeleri görünce dayanamayıp aldım. Koleksiyonun diğer renkleride şahane ancak yapısı ve renginden memnun kalıp kalmayacağımı bilmediğim için öncelikle bu tatlı pembe rengi (LS06) alıp denemek istedim.

flormar oje

 İlk kat uygulandığında adı gibi biraz light kalıyor, iki veya üç kat uygularsanız tam rengine ulaşmanız mümkün olur. Benim için iki kat yeterli oldu. Tam baharlık renklere sahipler. Bu tonlarda oje sevenlerin hoşuna gidecek bir koleksiyon olmuş.
(Bu görsel alıntıdır)
Fiyatı 1,95 TL

9 yorum:

  1. Renk çok tatlı cidden, güzel koleksiyon olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. bu koleksiyondan geçen hafta bende bir oje aldım fakat nefret ettim 4. katı sürdüğümde anca rengini verdi hiç beğenmedim resmen hayal kırıklığı oldu benim için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkleri çok belirgin değil soft, ama koleksiyonunda özelliği bu. Ben pembeyi 2 kat sürdüm, diğer renkleri bilemiyorum. Canlı renklerde değil de daha yumuşak tonlarda oje arayışında olanlara hitap ediyor.

      Sil
  3. Sizin aldığnız renk çok softmuş. Bu hafta sonu ben de flormar kiosklarında gördüm arkadaşım da denedi ancak hakikatten light bir yapıya sahip. Hoş koleksiyonun ozelliği bu. İlk katta renk vermediğini görünce almadı, oysa ben de biraz daha renk verse alacaktım. Çalışınca hemen oje sürüp çıkmak istiyorsunuz, yani tek uygulamada işiniz halledilsin peşindesiniz, dolayısıyla renkler görüntü anlamında çok soft olmasına rağmen aklımız bir parça kaldı ama bıraktık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, hemen uygulayıp tek katta sonuç almayı başarabileceğiniz bir ürün değil. Ancak ben normalde oje kullanmıyorum. Sadece temiz ve zarif görünümleri sebebiyle daha çok soft ve nude tonlarda renkleri tercih ediyorum. Bu ojeyide bu sebeple seçip almıştım. Yorumların için çok teşekkürler.

      Sil
  4. soft pastel renkleri bende seviyorum ama ellerimi biraz solgun gösteriyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benimde öyle oluyor bu sebeple çift kat uyguluyorum daha belirgin bir tona sahip oluyor.

      Sil
  5. Ben de bu rengi aldım ve doğal,zarif duruşuna ve sahip olduğu hafif inci ışıltısına bayıldım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...