23 Haziran 2013 Pazar

Alix Avien Sexy Black Maskara ve Göz Kalemi

black maskara, mascara

Bundan önce aldığım maskaradan (MaX Factor Clump Defy) pek memnun kalmayınca bu sefer uzun uzun araştırmayıp rastgele bir ürün seçmek üzere Watsons'a girdim. Ve görevli bayana dolgunluk veren, kirpikleri birbirine yapıştırmayan, akmayan bir maskara aradığımı söyledim. Oda Alix Avien standına doğru yönelip bunu önerdi. Evet bu şahane maskarayı öneri üzerine keşfetmiş oldum.


Öncelikle simsiyah bir renge sahip. Kirpiklere yoğun hacim ve dolgunluk veriyor. Ayrıca kirpik kıvırıcı kullanılmadığında bile gayet güzel kıvırıyor. Kirpikleri tek tek ayırması şahane. O en rahatsız edici görüntü olan birbirine yapışmış topaklanmış görüntü asla olmuyor. Bu özelliğiyle gönlümü feth etti. Bir maskarada aradığım tüm özellikleri bulmuş oldum.

Görüldüğü gibi gayet dolgun bir fırçası var. Üst kirpiklere sürerken alt kirpikleride boyuyor. Böylece alttakilerle ayrıca uğraşmanıza gerek kalmıyor. Saatlerce gözlerimde hiç akmadan bozulmadan sabit durdu. Bir de farkettim normalde başka maskara kullandığımda kirpiklerim bir süre sonra düşerdi. Yani ilk andaki gibi kıvrık ve yukarda durmazdı. Ama bunda sanki yeni sürmüşüm gibi duruyordu. Birkaç kat uyguladığınızda bile yapışma bulaşma vs olmuyor. İlk defa bu kadar memnun kaldığım bir maskaraya rastladım açıkcası. Umarım yapısı bozulmaz ve hep aynı performansı gösterir. Bu kadar güzel bir maskaranın fiyatını merak edenler için söyleyeyim %20 indirimle 15TL'ye aldım. :)

Alix Avien siyah göz kalemini daha önce kullandığım MaX Factor göz kalemiyle karşılaştıracak olursam bu biraz daha uzun süre gözlerimde silinmeden duruyor. Yapısı yumuşak ve daha yoğun siyah. Bu sebeple koyu renk gözlere sahip olanların memnun kalacağı, gözleri daha da vurgulayan bir kalem.
Fiyatı: 4,5TL

10 yorum:

  1. Ben bu maskaraya bayılıyorum :D Banada görevli yardımcı olmuştu,o önermişti.İyiki almışım dedim bende senin gibi.Ama bende akma yaptı gözümün altında bir süre kaldıktan sonra biraz.ama bu kadar da olur :) sende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Valla daha önce kullandığım tüm maskaraları unutturdu. Çok memnunum. Dökülme yapmadı bende şimdilik.

      Sil
  2. Bir onceki postundaki tum urunleri kullanarak yaptigin bir makyaji buraya koyabilir misin? Cok merak ettim sen boyle ballanfira ballandira anlatinca, gozum kaldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce yaptığım makyajlardan güzel olmasının sebebi sanırım maskaradan kaynaklanıyor. Çünkü diğer ürünleri zaten önceki makyajlarımda kullanmıştım ama bu etkiyi yaratmamıştı. Dolgun gösteren maskara eksikmiş demekki:) Blogumda yüzümün fotografını paylaşmıyorum. O yüzden makyajı gösteremedim. Ama ilgi alakan için teşekkürler.

      Sil
  3. Alix Avien'den uzun zamandır alışveriş yapmadım ama bu güzel ambalajı maskarayı merak ettim. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Bende son zamanlarda daha fazla tanışmış oldum Alix Avien'i. Ama hepside görevli bayanların tavsiyesi üzerine oldu. Bu arada memnun kalmadığım bir ürüne de rastlamadım...

      Sil
  4. denenecek o kadar çok mascara var ki elimdekiler bitsin de baya uzun bir listem var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde okadar merak ettiğim maskara varken hiç aklımda olmayan bir maskaradan memnun kalmış olmamda şans eseri oldu.

      Sil
  5. alix avien katı eyeliner ı hiç bi yerde bulamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ürün hakkında bilgi sahibi değilim, nasıl yardımcı olabilirim size bilemiyorum?:(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...