30 Eylül 2013 Pazartesi

Doğal Ürünlerle Yüz Temizliği

gülsuyu, rose water, rosense, turkish rose
Doğal ürünlere olan merakım malumunuz. Bu ürünleride Rosense'nin Eminönü'nde yer alan mağazasından bir kaç ay önce almıştım. Hepsinden de son derece memnun kaldığımı söyliyeyim. Öncelikle gülsuyu (ki nerdeyse bitmek üzere) hem cildi rahatlatıyor hem de katkısız doğal olması sayesinde tonik yerine kullandığım bir ürün oldu. Toniklerin ne kadar çok olumsuz içeriklere sahip olduğunu biliyoruz. Zaten makyaj ürünlerinden yeterince zararlı madde cildimize geçiyor bari en azından cilt temizliğinde doğal ürünler kullanayım diye düşündüğüm için bunlara daha fazla yöneldim. Mini el kremi ise yoğun olmayan hafif yapıda. Ağır olmadığından yazın rahatça kullandım.

Ve Türk Gülü Sabunu.
İçeriğinde tamamen doğal maddeler mevcut. Yüz temizliği için kullandığım bu sabun çok derin bir cilt temizliği sağladı. Makyaj sonrası kalıntılardan kurtulmak için yüzümü yıkadığımda tertemiz bir görüntü sağlıyor. Özellikle yağlı cilt yapısına sahip olanlar severek kullanabilirler. Ciltteki fazla yağı alıyor. Yazın doğal olarak cilt olduğundan biraz daha fazla yağlanır. Bu sebeple ardından nemlendirici krem kullanmadım. Ancak sonbaharda cildim kuruduğu için biraz nemlendirmekte fayda gördüm.
Fiyatı: 12TL

8 yorum:

  1. canım gercekten doğal seyler kullanmak çok önemli benim cildim okadar kuru ki ne gül suyu ne dogal sabun fayda ediyo resmen geriliyo keşke kullanabilseydim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru cilt tipinde olanlar sabun kullanamıyor ama nemlendirici özelliği olan çok güzel ürünlerde var canım. Her cilde uygun bir bitki vs. oluyor mutlaka. Bir sonraki gidişimde bunuda sorarım mutlaka:)

      Sil
  2. El kremini ve toniğini çok severek kullanmıştım sende güle güle kullan kuzum :-*

    YanıtlaSil
  3. Bende Rosense'in gülsuyuna bayılıyorum yumuşacık yapıyor cildi. Bazen nemlendirici bile sürmeme bile gerek kalmıyor :)
    Sabunu da çok cici görünüyor bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, gülsuyu cildi hem rahatlatıyor hem de olumsuz katkı maddelerinin olmaması sayesinde insan gönül rahatlığıyla kullanıyor:)

      Sil
  4. gül suyunu çok severim bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmazsa olmaz oldu artık, biter bitmez yeniliyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...