16 Haziran 2014 Pazartesi

Yanaklara Yaz Geldi / M.A.C Springsheen Allık

cream blush, mac cream blush

Biliyorum ismi baharlık bir allık olduğunu vurguluyor ama bence tam anlamıyla yaz geldiii diye sevinç çığlıkları atan bir allık :)
Sheertone Shimmer koleksiyonuna ait olan allığın rengi pembemsi mercan tonunda. İçinde çok hafif altın rengi ışıltılar var. Asla abartılı durmuyor. Özellikle cansız cilt rengine sahip olanlara avantaj sağlıyor.


Şimdiye kadar kullandığım en doğal görünüm veren allıklardan biri oldu. Yanaklar sanki kendiliğinden kızarmış gibi duruyor. Ürün kremsi yapıda olduğundan yanak bölgesi kuru olanlar için daha uygun bir allık. Kalıcılık konusuna gelecek olursak benim cilt yapım sebebiyle maalesef allıklar çok uzun süre dayanmaz ve genelde birkaç saatin sonrasında uçup giderler. Buda çok uzun süre dayanmasa da ortalama olarak daha iyi bir performans gösterdi diyebilirim. Bu allığı daha güzel uygulamak istiyorsak krem allıklar için uygun olan fırçaları kullanmamız gerekiyor.


Ürünün fiyatı internet sitesinde 70TL. Peki bu fiyata bu allığı almaya değer mi? Açıkcası The Balm markasının o kadar kaliteli ve hoş allıkları varki. Hem de indirim dönemlerinde bu allığın yarı fiyatına alabileceğiniz, her tonda allıkları olduğunu düşünecek olursak bunun yerine bir benzerini almak bana daha mantıklı geliyor. Sonuçta sadece bir allık ve renk vermeye yarıyor. 


Yani cilt problemleri olan birinin yüksek fiyatla çok iyi bir fondöten veya kapatıcı alması daha zorunlu bir durumken, bir allık için bu fiyatı vermek bence gereksiz. Ancak ürün kalitesi veya ciltteki güzel duruşu sebebiyle tercih edilebilir. Tamamen o paraya kıyıp kıyamayacağınızla ilgili yani:)
Pek çok kişinin favori allıkları arasında olan Springsheen hoş ve doğal duruşu sebebiyle benimde severek kullandığım ürünlerden biri oldu diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...