1 Temmuz 2014 Salı

Yaz İndirimleri

En sevdiğimiz, merakla beklediğimiz indirim dönemi başlamış bulunuyor:) Bakalım hangi güzel markalarda nasıl indirimler varmış;)


Öncelikle çok sevdiğim Forever New markasında %50'ye varan indirimler başladı. Sitesinden de görebileceğiniz gibi çoğu üründe %50 oranında indirim uyguluyorlar. Bir süre sonra bu indirim oranı %70lere varabiliyor. Ancak o zaman beğendiğiniz modelin bedenini bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Özellikle aklınızda olan bir model varsa şimdiden almakta fayda var. Benden söylemesi:) Gözatmak için tık tık.

 .............

  Boyner Mağazalarında pek çok ünlü markayı bir arada bulmak mümkün oluyor. Büyük Boyner indiriminde de bu markaların ürünlerine daha uygun fiyatlarda sahip olabiliyorsunuz. İncelemek için tık tık.
.........
 

 Bath&Body Works pek çok kişi için bir tutku. Muhteşem kokularıyla ünlü mumlar, duş jelleri, parfümler hepsi birbirinden çekici. Mağazadan içeri girdiğinizde Alice harikalar diyarına girmişsiniz gibi hissettiriyor :) BBW'nin indirim oranı %70'e dayanmış durumda.

.........


L'Occitane markasının %50'ye varan indirimleri bir süredir devam ediyor. Özellikle Shea yağı içeren ürünlerinin çok sevildiğini belirteyim. Sitesinde değişen indirim oranlarıyla ürünleri görmek için tık tık.


Şimdilik indirim haberleri bu kadar. Yenilerini duyduğum anda sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
İyi alışverişler ;)

2 yorum:

  1. hemen FN sayfasına ışınlanıyorum :) teşekkürler ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende mağazaya ışınlandım hemen:) İyi alışverişler;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...