12 Ağustos 2014 Salı

Alışveriş - Yeniler


Yeni bir kaç güzellik keşfettim, sizlerle paylaşmadan olmaz ;)
Önce dün yapmış olduğum alışverişten başlayayım.


Watsons'a bir sürü buna benzer şirin karton kutular gelmiş. Ben en çok bunu beğendim.
Fiyatı 4,99TL


Rimmel London standında son iki tane kalan bu göz kalemini gördüm. Rengi çok yoğun. İsminin hakkını veriyor Deep Ocean harika bir lacivert. Arka kısmında ufak bir süngeri bulunuyor.
Fiyatı 13TL

Mango'da gördüğüm bu bluze bayıldım. Uzun kollu, ön kısmı kısa arka tarafı daha uzun çok hoş duruyor. O minik kalpleri sevsinler :)
Fiyatı 59TL

Geçtiğimiz hafta yaptığım alışverişlerden biri de Mudo'da bulduğum bu tiril tiril tam yaza uygun işlemeli bluz. Şile bezi gibi bir kumaşı var ve bu da aşırı sıcak günlerde rahat ettirir. Mudo'nun yaz koleksiyonunda buna benzer bir çok model var ve şuan bu ürünlerin indirimli olduğunu belirteyim.


Bu bluzu mavi eteğimle kombinlemek için aldım. Normalde pek çiçekli modelleri tercih etmem ancak etek desensiz olduğu için bununla hoş durur diye düşündüm. ADL'de de indirimler devam ediyor.

 
The Balm'ın çok sevilen far bazını nihayet buldum. Hem de %50 indirimli olduğu dönemde. Görmemle kapmam bir oldu zaten :) 
Fiyatı 15TL

Ve son olarak mevzuyla alakasız olsa da kamu spotu niyetine paylaşıyorum. Spor sırasında kullanmak üzere direnç lastiği aldım. Her gün düzenli kullanıyorum. 


Bu ara spora ağırlık verdiğim için bloga yeni yazılar ekleyemedim. Yakında bir düzene oturunca telafi edeceğim, söz ;)
Sevgiler...

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...