27 Aralık 2014 Cumartesi

Yılbaşı Öncesi İstinye Park Avm ve İndirimler

Geçtiğimiz günlerde İstinye Park alışveriş merkezini gezdim. Gördüklerimi, indirim oranlarını sizlerle paylaşmasam içim rahat etmezdi :)

Yılbaşı sebebiyle İstinye Park'ın içini dışını inanılmaz süslemişler. Her yer ışıl ışıldı. 


İstinye Park'a her gittiğimde genelde ilk girdiğim mağaza Bath&Body Works oluyor. 

Yılbaşına özel yeni ürünleri inceledim. Her zamanki gibi mis kokular, losyonlar ve el kremleri vardı.

Ben özellikle Winter Candy Apple'a bayıldım. Bu yeni ürünler pek hoş pek ciciler ama fahiş fiyatlardaydı. BBW'nin indirim dönemine çok az bir süre kaldı. Genelde yeni yılın ilk haftalarında başlıyor. Önce %50, ardından da %70'e varan indirimler oluyor.

Yine kutu kutu hediye setleri vardı. Ben özellikle BBW'nin duş jellerini seviyorum. Başka markalarıda denedim ama bunun gibi olmuyorlar. O yüzden indirim dönemlerinde genelde daha çabuk tükendiğinden duş jellerine yöneliyorum.

En çok ilgimi çeken ürün 60 saniyede manikür yapan el scrubıydı. Hakkında olumlu yorumlar okumuştum. Ancak minicik olmasına karşın fiyatı 40TL civarı bir şeydi. Güzel bir indirimde yakalarsam almayı düşünebilirim. 

Nine West'te bu cici babeti gördüm. Orada da %50 indirimler başlamıştı. Ancak 300 küsürlük bir babet yarıya düşse ne olur? Yinede pahalı geldi bana, sonuçta bot değil babet yani. Ama çok hoş duruyordu.

Bu havalarda yağmur botu almak daha akıllıca bir hareket olur herhalde. Kırmızı renginin albeniliği yakıyor hakkaten. Bu botlarda %50 indirimle 150TL civarıydı. 
Mango, Mavi ve Mudo'da %50 indirimler başlamıştı.

Penti'de seçili ürünlerde %50 indirim vardı. Mağaza girişinde de bir dilek ağacı duruyordu. Üzerinde minik kovalar içlerinde rengarenk kurdeleler, dileğinize uygun rengi seçip ağaca bağlıyorsunuz. Bende bir iki tane kurdele bağladım. :) 

Yeni yılda umarım hepimizin güzel dilekleri gerçekleşir.
Hayal ettiğiniz gibi bir yıl geçirmenizi diliyorum...

2 yorum:

  1. çok güzel, gitmek lazım...Sizinde yeni yılınız hayal ettiğiniz gibi geçer umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sizin içinde öyle olsun :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...