10 Mart 2017 Cuma

Maybelline - Color Tattoo Nude Göz Farı

maybelline color tattoo nude, nude cream eyeshadows, nude eyeshadow, nude far, color tattoo, cream eyeshadows, nude far,
Merhaba,
Son bir kaç yazıda hep memnun kaldığım ürünleri paylaştım. Ancak bu sefer maalesef öyle olmayacak. Derdini anlayamadığım bir ürünle karşınızdayım. 
Maybelline Color Tattoo tekli farlarından daha önce On And On Bronze olanı almış, severek kullanmıştım. Nude olanı ise göz kapağında ki renk eşitsizliğini nötürlemesi özelliğiyle övülen bir üründü. Bu sebeple alıp denemek istedim.


Ürün mat ve kremsi bir yapıda. Bu ürünü sırf göz kapağında değil yüzünde renk eşitsizliği olan bölgelerde leke kapatma amacıyla da kullananlar var. Bende en kötü ihtimal öyle kullanırım diyordum. Ta ki ürünü deneyinceye kadar. Öncelikle baştan söyleyeyim. Belki benim aldığım üründe bir kusur vardır. Bilemiyorum. Bu ürünle hiç anlaşamadık. Yapısı güya kremsi! Neye göre kime göre kremsi? Evet krem yapıda ama dağıtmakta zorlandım. Göz çevrem yağlı yapıda olmasına rağmen makyaj öncesinde de nemlendirici kullanmış olsam bile ürünü güzel dağıtamadım. Hadi dağıttım bir şekilde diyelim ama pütür pütür bir görüntü bırakıyor. Onları dağıtmak istesem makyaj bozuluyor. Ayrıca çizgilere doluyor. Ne kadar kusur varsa ortaya çıkardı. Beni çileden çıkarttı beni bu ürün.

maybelline color tattoo nude, nude cream eyeshadows, nude eyeshadow, nude far, color tattoo, cream eyeshadows, nude far,

Yapısı daha yumuşak olsaydı anlaşabileceğim bir ürün olabilirdi. Bu sorunu yaşayınca biraz araştırdım. Benim gibi ürünü kuru bulanlar içine biraz doğal yağlardan ekleyip kullandıklarını yazmışlar. Bunu denesem o pütürler geçer mi bilemiyorum. Ayrıca dışardan bir madde eklemek (doğal yağ bile olsa) ne kadar doğru olur? Vs. sorular sorular...
Kısacası yapısının kuru ve pütürlü olması sebebiyle hiç kullanamadığım bir ürün olarak kenarda durmakta.
  Bu arada bende yüz ve göz çevresi için kullanabileceğim bir kamuflaj paleti almaya karar verdim. Şimdilerde pek çok markanın bu tarz ürünleri var. Önerileriniz varsa yorum olarak benimle paylaşırsanız mutlu olurum:)
Fiyatı: 20TL

 Facebook     Twitter     Instagram

6 yorum:

  1. Göz kremi sonrasında kullanırsanız ve az bir miktar kullanırsanız güzel yayılıyor. Açıkçası ben çok memnunum. Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yorumunu görünce daha detaylı güncelledim yazıyı. Nemlendirince de bir işe yaramadı:( Zaten çok az kullandım. Olmayınca olmuyor heralde. Yorumunuz için çok teşekkürler. Benden de sevgiler:)

      Sil
  2. bu pütürlü görünüm sorunu sonra geçiyor :) bilemedim ben de nasıl öyle olduğunu ama sonra geçiyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonra geçiyorsa bir kaç kez daha denerim kullanmayı. Umarım düzelir :)

      Sil
  3. Güzel bir ürün aslında nemlendirmek lazım bol bol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeniden deneyeceğim. Yorumun için teşekkürler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...