10 Nisan 2017 Pazartesi

Sebamed Sivilce Örtücü Krem

http://libramakeup.blogspot.com.tr/2017/03/maybelline-master-camo-kamuflaj-paleti.html
Merhaba,
Aslında bu ürünü baya bir süre önce almıştım. Genellikle bir ürünü çok sevmişsem koşa koşa bloga yazısını yazarım. Beğendiğim ürünleri hemen paylaşmayı seviyorum. Başkalarına da bir fikir versin diye. 
 Ancak bu ürünü çekmecenin bir köşesinde unutmuştum. Ta ki geçende elime çarpıncaya kadar. Sivilce sorunu yaşayanların bu sivilceleri gizlemek için illaki bir ürüne ihtiyacı oluyor. Bende bu sebeple bu ürünü almıştım.
http://libramakeup.blogspot.com.tr/2017/03/maybelline-master-camo-kamuflaj-paleti.html

Daha önce Sebamed'in akneye meyilli ciltler için çıkardığı Clear Face serisinden bir kaç ürünü almış baya memnun kalmıştım. Merak edenler için yazısı şurada...
Bir de bu ürünü deneyeyim dedim. Ancak pek düşündüğüm gibi çıkmadı.

Ürünün amacı sivilcelerin üzerine uyguladığınızda onları örtmesi. Ancak yukarıda yazanları yerine getirmiyor. Rengi oldukça koyu olduğu için ciltte belli oluyor. Cildinize yedirsenizde renk farklılığı bariz ortada. Üstüne fondötenle geçseniz bile o koyu renk kapanmıyor. Ayrıca sivilceleride örtemiyor. Belki ben beyaz tenli olduğumdan fazla koyu geldi. Daha koyu tenlilerde işe yarayabilir. Ancak açık tenlilerin bu ürünü renginin koyuluğu sebebiyle kullanabileceğini pek sanmıyorum. Başka ne için kullanabilirim onuda bilmiyorum :)
Bu arada gerçekten sivilceleri kapatabilen baya iyi bir ürün buldum. Yazısını bile yazdım. Merak edenler buradan okuyabilirler.
 
 
 
  Facebook     Twitter     Instagram

2 yorum:

  1. bunu merak etmiştim almak ve almamak arasında kararsızdım iyi oldu bu yazı :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışardan bakınca işe yarar gibi duruyor ama gerçek öyle değil işte:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...