28 Eylül 2012 Cuma

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada

garnier 3 ü 1 arada maske peeling temizleyici
Belli bir süredir hazırladığım yazılarda hep memnun kaldığım ürünlerle ilgili yazmışım. Ancak o memnuniyetlere ulaşıncaya kadar malesef böyle hatalı ürünlerden geçerek geldiğimi belirtmek isterim. Öncelikle insanın cildini, yüz yapısı, hassaslığını çözene kadar bir süre geçiyor. Her cilt tipi farklı reaksiyonlar gösterebiliyor. Benim cildim karma/hassas yapıda olduğundan bu temizleyici maalesef yüzümde çizilmelere sebep oldu.
garnier maske

 İlk aldığımda haftada bir maske şeklinde 3 hafta boyunca kullandım. Zaten yüzüme sürdükten sonra bir anormallik olduğunu farkettim. Cildimde aniden bir yanma başladı, öyleki üzerinde yazan 3 dakikayı bile bekleyemeden yıkamak zorunda kalıyordum. Sonrasında çizilmeler olduğunu farkedince kullanmayı bıraktım.

garnier maske peeling saf temiz

Bu ürünü kullanan iki tanıdığım var ve onlarda hiçbir sıkıntı olmamış. Mutlaka memnun olan çok kişide vardır. Gayet güçlü bir temizleyici, dediği gibi arındırıyor, gözenekleri temizliyor ve ölü hücrelerden kurtuluyorsunuz. Koyu kıvamda olan bir ürün. Göz bölgesi hariç tüm yüze uygulanıyor. Özellikle beyaz tenli ve hassas cilt yapısında olanların daha dikkatli kullanmasında fayda görüyorum. Bu hatalı seçimden sonra aldığım her üründe mutlaka hassas cilt yapısına uygun olanları seçmeye gayret ediyorum.
Fiyatı 12TL

5 yorum:

  1. Benim yağlı cildime de fena olmamıştı hani canım maske olarak kullandığımda ancak demekki cildin çokta yağlı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sadece T bölgesi yağlı. Zaten bende ürünü kullanan pek çok kişi memnun diye almıştım. Tabi hassas cilt tipinde olduğumu unuttum haliyle:)Yağlı ciltte olumsuz bir olay yaşama olasılığın daha az o bakımdan şanslısın:)

      Sil
  2. Benim cildimde karma ve hassas,bir çok ürüne reaksiyon gösteriyor,bu ürünü almayı düşünmüştüm ama 3'ü 1 arada ürünler bana yaramıyor diye almadım,iyi ki almamışım...Ben şimdi Bioderma'nın ürünlerini kullanıyorum tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten bu üründen sonra hem dikkat ediyorum hem de yeni bir ürün deneyeceksem hassas cilde uygun olsa bile bir tedirginlik yaşıyorum. Bioderma ürünleriyle ilgili öyle çok olumlu yorum okudum ki bloglarda. Şuan almıyorsam sırf elimdeki ürünleri bitirmek içindir. Cilt bakımında bundan sonra organik veya dermotolojik ürünler dışında birşey kullanmam artık diye düşünüyorum. Tavsiyen için çok teşekkürler:)

      Sil
  3. bende kullanıyorum bazen maske olarak bazende ,günlük kullanıyorum ben herhengi bir sorun yaşamadım sizin cilt tipinizle ilgili olabilir:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...