22 Eylül 2012 Cumartesi

MaX Factor Creme Puff Pudra ve Göz Kalemi

MaX Factor Creme Puff Pudra
Tanıtacağım bu iki makyaj ürünü yıllardır değiştirmeden kullandığım ve vazgeçilmezim olan MaX Factor Creme Puff Pudra ve siyah göz kalemi.
Önce pudrasından başlayayım anlatmaya...
MaX Factor Creme Puff Pudra
Rengi aynen fotoğrafta görüldüğü gibidir. Bendeki açık tenlilerin kullanabileceği renk tonu olan 81 Truly Fair. Ürün 21 gram yani uzun bir süre size yetiyor. Kalıcılığı günboyu devam ediyor, ta ki siz silip çıkarana kadar. Hem pudra hem fondöten özelliği var. 

MaX Factor Creme Puff Pudra
 Kapatıcılığı gayet güzel. Belki bir fondötenin bile başaramadığını bu pudra başarabiliyor. Yüzde kalıp gibi durmuyor çok doğal ve mat bir duruşu var. Her cilt tipine uyum sağlayabiliyor. Hiç kusuru yok mu diye düşünüyorum şuan:) Evet belki fiyatı biraz pahalı olabilir. Ama en azından aldıktan sonra pişman olmak gibi bir durum yaşanmıyor yani memnuniyet garantisi var:)
MaX Factor Göz Kalemi
MaX Factor Kohl Pencil
'Gözler Kalbin aynası' ise göz makyajının vazgeçilmez öğesi de bence göz kalemidir. Yanımızda hiçbir makyaj ürünü olmadığı anlarda bile sadece bir göz kalemi yeterli olabilir. Siyah 020 no'lu bu kalemin yapısı yumuşak, sürümü kolay. Gün içersinde bir kez tazelemek yeterli oluyor.
Fiyatlar
MaX Factor Creme Puff - 47 TL
Kohl Pencil -  25TL

5 yorum:

  1. Canım sanırım tek eksisi çok toz toz olması onun haricinde ben neredeyse mac studio fiz ile bir tutacağım :)
    Güzel günlerde kullan her ikisinide , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  2. Haklısın, özellikle pudra fırçasıyla kullanmak istediğimde etrafa dökülüyordu. O yüzden pudra süngeri ile uyguluyorum. Dediğin gibi bu pudra MAC in pudralarıyla karşılaştırılıyor bloglarda ve kapatıcılıkta bu daha iyi diye yorumlamışlar. Çok teşekkürler:) sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle harika bir ürün kapatıcı özelliğide çok başarılı ,bende neredeyse 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum bende beklerim :)))
    http://fadique.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kez kullanan kolay kolay vazgeçemiyor demek ki:)

      Sil
  4. Mükemmel yaza yaklaşırken sevgililer gününde aldim 30 TL te gayet cazip oldu ve parti olarak ucmuyo kalici değer derim 42 numara ;) Maç factor creme puff :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...