11 Eylül 2012 Salı

Watsons Burun Bandı Deep Cleansing Nose Pore Tape

Deep Cleansing Nose Pore Tape burun bandı

Gözenekler keşke hiç tıkanmasa da bu ürünleri kullanmak zorunda kalmasak ne iyi olurdu değil mi? Ama makyaj yapmanın kaçınılmaz sonucu bu. Her ne kadar cilt temizliğine dikkat etsek bile gözenek sorunlarından kurtulmak zor oluyor. Daha önce farklı markaların burun bantlarını denedim ama şimdiye kadar kullandıklarım içinde en iyisinin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 
Deep Cleansing Nose Pore Tape
İçinde 10 tane burun bandı bulunuyor. Diğer burun bantlarından farkı, çok güçlü bir şekilde buruna yapışıyor olması ve hızlı sertleşmesi. Çıkarırken baya zorlanıyorsunuz. Karma/Hassas cilt tipinde olmama rağmen bir yan etki,yara vs yapmadı. Bantı uyguladıktan sonra yüzümü sabunla yıkıyorum. Ve en son gülsuyu ile siliyorum.

Deep Cleansing Nose Pore Tape burun bandı
Gratis'lerde satılan Cettuna burun bantları bu ürüne bir alternatif olabilir. Ama kesinlikle bunlar kadar etkili değiller. Bir kere kullanınca aradaki farkı anlayabilirsiniz.
Belli aralıklarda kullanarak burun bölgesini temizlemek için şimdilik benim denediğim en iyi çözümü bu bantlar sağladı.
Fiyatı: 5.99TL

4 yorum:

  1. Ay canım bu watsons ürünleri bir şeyler mi katıyorlar sihirmi yapıyorlar her ürünlerini çok beğeniyorum ,sende güle güle kullan en kısa zamanda edineceğim :*

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, mutlaka denemelisin. Watsons'un insanı deliler gibi alışveriş yaptıran bir etkisi var. Mağazalarında çalan müzikle hipnotizemi oluyoruz nedir bilmiyorum:) Ama ne zaman girsem aklımda olan olmayan ne varsa almadan çıkamıyorum ordan:)

    YanıtlaSil
  3. watsonsta bir de beauty formulas markasının siyah kömürlü bantları var, bende onlar bundan daha işe yaradı. bir bak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerin için teşekkürler, aklımda bulunsun:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...