24 Ekim 2012 Çarşamba

Yakında Blogda

kalyon tırnak peelingi, nivea Q10 plus gündüz kremi, badem yağı
Alışveriş listemdekileri bu sefer hiçbirini unutmadan bir araya getirebildim nihayet. 


Belirgin gözenekler için aslında sıkılaştırıcı ürün almayı düşünüyordum ancak hassas/karma cilt yapım sebebiyle içinde asit, mentol vb. içeriğe sahip (milleti ferahlatan ama beni yakan) tonikleri kullanamıyorum. Tavsiye üzerine Nivea Q10 Plus Gündüz Kremi aldım. Kırışıklıklarla ilgili bir sıkıntım yok ama gözeneklere gerçekten bir faydası olabilirse her daim kullanmaya devam ederim. Bakalım kullandıkça göreceğiz sonuçları.
kalyon tırnak ve tırnak eti peelingi, tırnak bakımı
 Bu ne zamandır aklımda olan bir üründü Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Peelingi. Tırnak bakımını evde yapmayı uygun görüyorsanız temizleyici besleyici bir peeling faydalı olabilir. Denedikten sonra yorumlarımı ekleyeceğim.
almond oil, badem yağı

Sonbahar malum mevsim değişikliğinden en hızlı etkilenen cilt ve saçlar oluyor. Shiffa Home Tatlı Badem Yağı'nı saçları beslemek ve dökülmeleri en aza indirmek için aldım. Ayrıca tırnak bakımında da faydalı olduğu söyleniyor. 

2 yorum:

  1. Gozeklericin bioderma pore refiner onerebilirim boyu kucuk ama az miktari bile yettigi icin uzun sure kullanabilrsin birde benefitn gozenklernicin urunu varmis kullanmadim ama kullananlar genelde memnunmus :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim:). Bir süre önce Clinique'in pore minimizer refining serumunu aldım. Şimdilik kısa süre içerisinde ciddi fark gördüm,çokta güzel bir makyaj bazı. Bioderma'nın da çok etkili olduğunu duymuştum ancak fiyat açısından Clinique daha uygun.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...