26 Şubat 2013 Salı

Flormar Eyebrow Liner ile Kolay Eyeliner Çekmek

Flormar eyebrow eyeliner
Aslında kaş boyamak için kullanılan bu keçeli kalem eyeliner sürme konusunda acemilik çekenler için bir kurtarıcı oluyor. Likit eyelinerların o sivri incecik ucu ile düzgün bir hat çekmenin ne denli zor olduğunu deneyenler bilir. Elinizin alışması için pratik yapmak gerekiyor. Ama nasıl kolay eyeliner çekileceğine dair 47.856 video izleseniz bile uygulamada öyle göründüğü gibi kolay olmadığını anlıyoruz. :)

Flormar eyeliner Kolay eyeline çekmek
Öncelikle eğer bu konuda benim gibi sıkıntı çekiyorsanız bir süreliğine likit eyeliner ile uğraşmayı bir kenara bırakıp daha kolay ürünleri denemeye çalışmanızı öneririm. Benimde ilk kullandığım Pastel'in likit eyelinerı idi. Uzun süre onlarca denemeye rağmen bir sonuç alamamıştım. Ta ki keçeli kalemle eyeliner sürenin çok daha kolay olduğunu okuyuncaya dek. Şimdi işimizi kolaylaştıracak kaleme biraz daha yakından bakalım. 

Flormar eyeliner Kolay eyeline çekmek
Simsiyah bir rengi var. İspirtolu kalemlere benziyor. Açılı ucu sayesinde isterseniz ince isterseniz kalın olarak sürebiliyorsunuz. Son derece kalıcı bir kalem. Göz makyajını çıkaran ürünler yada makyaj temizleme mendillerini kullanarak kolayca çıkarılabiliyor. Uçucu özelliğe sahip olduğu için kullandıktan sonra hemen kapağını kapatmak lazım.  
Ben bu makyajın tamamlayıcısı olarak MaX Factor siyah göz kalemini göz kapağının iç kısımlarına sürerek makyajı biraz daha belirginleştiriyorum. Hem ekonomik hem de kolay uygulanışı ile pratik bir çözüm arayışında olanlara tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Merak ettiğim bir üründü teşekkürler

    takibe aldım sizi,

    Takipleşmek ümidiyle bende beklerim:))

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...