11 Mart 2013 Pazartesi

Rimmel London BB Cream

rimmel london bb krem, bb krem, super makeup,

İndirimli kozmetik alışverişi sonrasında tanıtmak istediğim ilk ürün bu oldu. Normalde ten makyajında fondöten ve pudra kullanıyorum. Ama fondötenden daha hafif ve o kadar yoğun yapıda olmayan BB kremler ilgimi çektiğinden bloglardan inceliyordum. Şimdiye kadar kullandığım Rimmel London ürünlerinden memnun olduğum için BB kremini denemek istedim.


Cildimi nemlendirdikten sonra parmaklarımla yüzüme uyguladım. Öncelikle gözlemlediğim BB krem renk farklılıklarını eşitliyor, cilde daha sağlıklı bir görünüm veriyor. Yoğun bir yapısı yok ama çok akışkan da değil. Kalıcılığı gayet iyiydi gün boyunca rengini korudu. Daha önce başka bir BB krem kullanmadığım için diğerleriyle kıyas yapamıyorum. Acaba diğer BB kremler de bunun kadar ciltte güzel duruyor mu diye merak ediyorum açıkcası.

 
Yanak bölgem kuru olduğu için fondöteni cildimi nemlendirdikten sonra kullansam bile bazen pul pul dökülüyordu. Ama BB kremde hiç bu sıkıntıyı yaşamadım. Üzerine çok hafif terracotta pudra geçince cildimde gayet doğal durdu. Yüzde bir kızarıklık sivilce vs. olduğunda evet fondöten yoğun kapatıcı olma özelliğine sahip olduğu için o an kullanmak durumunda kalabiliyoruz. Ama kapatıcı gerekmediği zamanlarda  cildin daha hoş görünmesine sebep olacak bir ürün bu. Bu sebeple sık sık elim buna gidecek gibi görünüyor. 


18 ay kullanım ömrü var. Ancak bence ürünün tek kötü yanı gramajının çok düşük olması. Işığa doğru tuttuğunuzda BB yazan yere kadar boş olduğunu görebiliyoruz. Fiyatı uygun diye mi bu kadar cimri davranmışlar anlayamadım. Bunun haricinde keşke çok daha önce deneseymişim dedim. Gerçi bu ürün yeni geldi ülkemize. Ama diğer bb kremleri denemiş olsaydım muhtemelen fondöteni çok daha az kullanıyor olurdum.


Rengi göründüğü gibidir. Cilde uygulandıktan bir süre sonra cilt tonuyla bütünleşiyor. Yoğun kapatıcılık gerektirmeyen cilde sahip olanlar, canlı ve güzel bir görünüm elde etmek isteyenler deneyebilirler. Ben gayet memnun kaldım.
Sevgiler...

17 yorum:

  1. Benim cildim kuru ve 3-4 tane BB krem kullandım. Aralarında en başarılı bulduğum The Balm'ın Balm Shelter'ı. Baya da gidiyor ben şuan 2. tüpü kullanıyorum, tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyen için Ttşekkür ederim. Ancak daha önce The Balm rujunu denemiş içindeki mentol sebebiyle dudaklarımda yoğun yanma olmuştu. Aynı serinletici etki Balm Shelter'da da varmış. Bu sebeple onu almaya çekindim açıkcası. Ama iyiki herkes benim gibi hassas cilde sahip değil memnun memnun kullanıyor:)

      Sil
    2. The Balm'ın çoğu ürünlerini kullanmama rağmen rujlarını hiç denemedim. Aslında benim cildim de hassas, beyaz tenliyim ve her ürünü rahatlıkla kullanamıyorum, cildim kabul etmeyebiliyor ama bu Balm Shelter'da hiç yanma falan hissetmedim. Bilgilendirme için teşekkürler yine de:)

      Sil
    3. Aslında çok güzel bir rujdu nude tonda ama kullanamayınca bir yakınıma verdim. Onda hiçbir sıkıntı olmamış. Böyle bir olay yaşadım diye pimpiriklenmiş olabilirim:)Belki en azından testerını cildimde bi denersem daha net bir fikrim olur. Yorumların için ben teşekkür ederim. :)

      Sil
    4. Ne demek:) Bu arada çekilişim var, ilgilenirsen beklerim:)
      http://makyajhastasi.blogspot.com/2013/03/ilk-cekilisime-buyrunuz.html

      Sil
  2. bb kremler yaz için çok iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende harika bir yaz makyajıyla çok güzel olabileceğini tahmin ediyorum.

      Sil
  3. İşte beklenen yazı çok teşekkür ederim ^_^ Fikrim netleşti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Bende üründen memnun kaldığım için seve seve yazdım:)

      Sil
  4. balm shelter iyi bir renkli nemlendirici ama bb krem değil ki.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba:) Seni makyaj düzeni konusuyla mimledim katılırsan çok sevinirim:) http://yapraginblogu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederim, katılmaya çalışacağım :)

      Sil
  6. Merhabalar. Rimmel markası BB' yi merak ediyordum bu yazı benim için faydalı oldu. Bu arada başka marka BB leri merak etmişsin şöyle söyliyim ki bu BB olayını ilk başlatan marka Missha dır. Ama maalesef Türkiyede satılmıyor. Yurtdışından veya internetten almak gerek. Bu arada blogunu çok beğendim.Takipteyim.Sende takip edersen memnun olurum.Sevgiler...

    www.modayizbiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, faydalı olduysa ne mutlu bana. Bu üründen o kadar memnun kaldım ki şuan başka bir BB krem düşünemiyorum bile:) Güzel yorumların için teşekkür ederim. Bende seni takipteyim, sevgiler...

      Sil
  7. cok koyu geldı bu tonu bana maalesef.
    alıx avıen pudrayı ben de aldım herkes cok ovunce ama rımmel london 01 daha güzel sankı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke uygun tonu olsaydı. Ben hem BB kremden hem de Terracotta pudradan çok memnun kaldım. Özellikle pudra senelerdir kullandığım max factor pudrasını bi yana atmama sebep oldu. Çok doğal duruyor gerçekten. Ama rimmel'in dediğin ürünü de eminim iyidir. Rimmel ürünleri beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Yorumun için teşekkürler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...