12 Nisan 2013 Cuma

EcoTools Bamboo Foundation Brush

ecotools foundation brush, ecotools brush, fondöten fırçası, foundation brush,

Normalde hep parmak ucuyla uyguladığım fondöteni daha kapatıcı bir etki sağlaması sebebiyle bir de fırça kullanarak denemek istedim. Hem ekolojik olarak doğaya zararı olmayan hem de son derece yumuşak yapısebebiyle ecotools'u tercih ettim.

ecotools foundation brush, ecotools brush, fondöten fırçası, foundation brush,

Bu fırça yardımıyla fondöteni uyguladığımda daha yoğun kapatıcılık sağladı. İlk uyguladığımda hafif bir fırça izi oluştu ancak cilt fondöteni emdikten sonra o izler kayboldu. Baya güzel pürüzsüz bir ten makyajı elde edebiliyorsunuz. Gayet memnun kaldım diyebilirim.


ecotools foundation brush, ecotools brush, fondöten fırçası,

Fırça yardımıyla uygulanan fondöten daha profesyonel makyaj görünümü veriyor. Bu yüzden bundan sonra tercihim fırça kullanmaktan yana olacak. Özellikle daha fazla kapatıcılık isteyenlere tavsiye ederim.

14 yorum:

  1. bende de var bundan bir kaç kere kullandım ve memnun kaldım :) sende güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  2. cnm fırçayı nerden ve ne kadara aldın acaba ? =)

    YanıtlaSil
  3. Such a great brush! Nice post! : )

    YanıtlaSil
  4. Bu markanın 2 fırçasını arıyorum denk gelsede alsam artık,bu ürün hakkındada olumlu bir yorum görmek beni daha bir mutlu etti,almak için büsürü nedenim var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kullanışımda ''iyiki almışım ben bunu ya'' diyorum. Diğer fırçalarından mini kabuki de çok beğeniliyor, bende onu düşünüyorum, bakalım :)

      Sil
  5. süper bir seçim bende çok memnunum bu fırçalardan

    YanıtlaSil
  6. Bir sey sorucam ben de almak istiyorum fakat ben fondoten fircalarinda dana gibi olan fircalari seviyorum, acaba bununla uygulama yaparken cok zaman aliyor mu? Kucucuk gorundu gozume :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok yumuşak bir fırça olduğu için ciltte kolayca gezdirebiliyorsunuz. Ben çok memnunum. Hatta keşke daha önce alsaymışım bile dedim. Bence daha büyük olsaydı fazla fondöten kullanımına sebep olurdu. Bu hali bence ideal.

      Sil
  7. Ben kapatıcı fırçasını almıştım çükü fondöten fırçasını bulamıyordum. Sabırsızlanıp concealer brush'ı alıverdim, fondöten için de kullanıyorum. Şimdilik memnunum ama ilk fırsatta bundan da alacağım. :) fırça izi bende de oluşuyor ama ona dik şekilde çekersen hemen kayboluyorlar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...