24 Nisan 2013 Çarşamba

Yeniler - Bitenler

 nivea makyaj temizleme mendilleri, flormar mini refill spray,parfüm atomizeri, watsons nose pore strips,watsons burun temizleme bantları

Aslında yeniler, yenilenenler ve bitenler desem daha doğru olur. Yenilenenler arasında öncelikle Nivea'nın makyaj temizleme mendilleri var. O kadar memnunum ki başka bir mendil arayışına girmek bile içimden gelmiyor. Belki daha uygun fiyatlı olanlardan deneneyebilirim ama cilde hiçbir olumsuz etkisi olmaması ve makyajı çok kolay temizlemesi sebebiyle vazgeçemiyorum. Ayrıca farkettim ki en hızlı bitirdiğim ürün bu. Yani indirimlerde yedeklemeyi unutmazsam iyi olur. Normalde fiyatı 14TL ama T-Shop kozmetik mağazasından 11TL'ye aldım. 
Watsons burun temizleme bantları kendi alanında (kullandıklarım arasında) en iyilerden biri. Önceki pembeli paketi mağazada arayıp bulamayınca görevli hanıma sordum paketinin yenilendiğini söyledi. Eve gelince öncekiyle karşılaştırdım. İçeriği tamamen aynı. Gerçekten işe yarayan bir ürün o yüzden eskisi biter bitmez yenilemiş oldum. Paketi değişsede fiyatı aynı 6,99.
Flormar Parfüm Atomizeri ise heralde her kadının (ve erkeğin) işine yarayacak bir ürün. Nerwen'in blogunda gördüm ve tam aradığım şey bu dedim. Sağolsun onun paylaşımı sayesinde yanımda parfümümü taşıyabileceğim bir ürün keşfetmiş oldum. Fiyatı 12,5 

listerine portakal aromalı ağız bakım suyu, dove yoğun onarıcı şampuan
Neredeyse bir yıl olacak ben hala Dove Yoğun Onarıcı Şampuan kullanıyorum. Neden? Çünkü saçlarıma daha iyi gelen bir şampuanla henüz tanışmadım. Arada değişik şampuanlar denediğim oldu belki daha iyisi vardır diyerekten ama yokmuş:) Başka kötü sonuçlar yaşamak istemediğim için şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Belki Down Under Natural's ın Argan yağlı şampuanını denerim. (Watsons'da seyahat boyu var, deneme amaçlı onlardan alınabilir.)
Listerine ağız bakım suyu. Kullanmadan önce her defasında kapağını açarken cebelleşiyorum. Kokusuda biraz tuhaf geldi. Şöyle yoğun portakal kokuyor olsaydı fena olmazdı yani. Ama plak oluşumunu önlediği iddiası sebebiyle deneyeceğim. 
 
cettua, watsons nose pore strips, garnier roll-on
Ve bitenler.
Watsons burun temizleme bantlarından içinde son iki tane kalmıştı. Genelde iki haftada bir uyguluyorum. Gayet memnunum. Cettua'nın alın ve çene için olan bantlarıda bitti. Bundan bir daha almayı pek düşünmüyorum. Aynı markanın burun bantlarında da olduğu gibi performansları pek iyi değil. Garnier kapatıcı roll-on 'u iki yada üç kez kullanmışımdır. Hiç memnun kalmadığım bir üründü. Rengi aşırı sarı duruyordu cildimde. Ayrıca çizgilere doluyor ve çok yağlı bir yapısı vardı. 6 Aylık ömrünü çoktan doldurdu.

dove yoğun onarıcı saç maskesi
Dove yoğun onarıcı saç maskesi de bitenlerden. Yeniden almayı düşünmüyorum. Bu serinin şampuanı ve saç kremi kesinlikle çok başarılı ama maskesinin pek etkisi olmadı. Belki şampuan ve saç kreminin olumlu etkisinden farkedememişte olabilirim. Şimdilik bu kadar...

4 yorum:

  1. Nivea makyaj temizleme mendillerini anneler gününde stoklayalım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, hele ki yarı yarıya bir indirim olursa çok iyi olur :)

      Sil
  2. watsons burun bantını bende her hafta uyguluyorum gayet başarılı bir ürün.
    izleyicin oldum sena dursun olarak bana da beklerim
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...