8 Mayıs 2013 Çarşamba

İlk Lush Alışverişi - Seanik Katı Şampuan

lush seanik katı şampuan, saç bakımı, vegan ürünler

 Geçen hafta Lush markasının Nişantaşı City's mağazasına uğradım. Saçlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan bir yakınıma hediye edilmek üzere Seanik katı şampuanı aldım. Saçtaki yağı dengeleyici ve hacmini arttırma özelliğine sahip bir ürün. Daha önce küçük çapta bir araştırma yapıp lush katı şampuanlarıyla ilgili olumlu yorumlar okumuştum. Bu ürün özellikle ince telli saçlara uygun. Özel bir kullanımı var. Elinizi suyla ıslattıktan sonra bu katı şampuanı bir iki defa avucunuzda döndürüp elinize gelen köpüğü saçlarınıza uyguluyorsunuz. Sonrada yıkıyorsunuz. Mağaza görevlileri uygulamalı olarak gösterdiler nasıl kullanılması gerektiğini. Gayet yardımcı oldular. Başta ürün küçük gibi geliyor ancak yoğun yapıda olduğundan ve çok az miktarda uygulandığından uzun süre kullanmak mümkün oluyor.

lush seanik shampoo

Gördüğünüz gibi hoş bir hediye paketi yaptılar. Umarım aldığım kişide faydasını görür ve beğenir. Olumlu sonuçlar yaşanırsa mutlaka bu yazıyı güncelleyeceğim. Başkalarıda faydalanabilir böylece. 
Sevgiler...

Güncelleme Notu: Ürün yakınım tarafından gayet beğenildi. Özellikle de saçlarında yoğun yağlanma olanlara tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Lush ürünleri çok merak ediyorum bana fiyatları birazcık pahalı geliyor o yüzden almıyorum.Merak ettiğim iki ürün var ilki dirsekler, dizler gibi yerler için olan adı ne unuttum :) biri de taze maskeleri :)
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merak ediyorum özellikle makyaj ürünlerini likit farları çok hoş duruyor mesela. Güzel indirimlerde bir gözatmak lazım:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...