27 Mayıs 2013 Pazartesi

MaX Factor Clump Defy Maskara

kirpikleri tek tek ayıran rimel, kirpikleri uzatan maskara
Bitmeden yenisini almadığım belkide tek ürün  maskara. Çoğunlukla aldığım rimelden hoşnut kaldığımdan başka almaya gerek duymazdım. Bundan önce MaX Factor Masterpiece'i kullanmış ve memnun kalmıştım. Bu yeni maskarayı kirpikleri tek tek ayırma, 0 topaklanma ve %200 daha fazla hacim (rimelsiz kirpiklere göre) iddiası üzerine alıp denemek istedim.

max factor clump defy maskara
Evet kirpikleri tek tek ayırıyor. Kesinlikle birbirine yapıştırmıyor ve topaklanmıyorlar. Ama şu %200'ü bir kenara bıraktım %100 bile hacim verememesine ne demeli bilemiyorum. Kirpiklerim rimelsizken çok yoğun değil, özelliklede makyajımı silerken birer ikişer dökülebiliyorlar. Her defasında şunlara biraz badem yağı sürsem ne iyi olacak diyorum ama hep erteliyorum. Yani eğer halihazırda kirpikleriniz yoğunsa bu maskara ile hem olduğundan uzun gösterip hem de tek tek ayırmanıza yardımcı olabilir. Ancak daha seyrek yapıda kirpikleriniz varsa, benim gibi başka bir maskaraya gerek duyma ihtiyacında olabilirsiniz. Bir maskarada en dayanamadığım özellik olan kirpiklere çamur bulaşmış gibi birbirine yapıştırıp topaklanmış görüntüsünü kesinlikle vermiyor. Tertemiz bir görüntüsü var. Ancak sürdüğümde yoğunluk eksikliği hissediyorum

Simsiyah bir rengi var. Dökülme yapmıyor. Kirpikleri uzatma özelliğine sahip. Öyleki sürerken göz kapaklarınıza kadar uzuyorlar. Daha fazla yoğunluk verebilse muhteşem bir maskara olabilirdi bence. Yinede kullanmaya devam edeceğim. Belki uygun fiyatlı, yoğunluk veren bir maskara alıp önce onu sürüp ardından ikinci katta bunu uygularım. Tek tek ayırma ve uzatma özelliği arayanlara tavsiye edebilirim.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...