26 Mayıs 2013 Pazar

Rosense Alışverişi

Dün eminönünde gezerken daha önce ürünlerini kullanıp memnun kaldığım Rosense ürünlerinin satıldığı küçük bir dükkana rastladım. Ürünleri inceliyeyim derken abartısız 45 dakika 1 saat oyalanmışımdır. Doğal veya yarı doğal ürünleri, onların nelere faydalı olduğu vs. gibi bilgileri dinlemek ve incelemek çok zevkli oluyor.  Dükkan da doğal bakım ürünleri, el yapımı sabunlar vb. birçok ürün mevcut. Bunlardan biri de gramajla satılan esanslar. Çok değerli olan gül yağı da vardı. Böyle ürünlere meraklı olanların severek inceleyeceği bir yer. 

Yakın zamanda çok fazla alışveriş yapmış olduğum için burda biraz kendime hakim olmaya çalıştım:) Rosense'nin temizleme sütünü çok severek kullanmıştım. O bitmek üzere olduğundan temizleme köpüğünü ve dudak nemlendiricisini aldım. Rebul'un Tatlı İncir Rüyası Kolonyasının kokusu çok hoş geldi. Mandalina, yasemin vs. bir çok çeşidi vardı. Bir yakınım için yoğun sivilceli ciltlere faydalı gelebilecek ürün sordum. Otacı'nın Çam Katranlı ve Kükürtlü sabununu tavsiye ettiler. Bir süre daha oyalanmış olsam daha neler alırdım bilmiyorum:) 
Meraklıları için dükkanın bir fotoğrafını ve adres bilgilerini paylaşmak istedim.

4 yorum:

  1. Bende denemek istiyordum Rosense ürünlerini, en kısa zamanda uğrayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım, özellikle de Gülsuyu'nu.

      Sil
  2. merhabalar,bende isparta'ya gittigimde orada cesitli firmalar vardi gul suyunu el kremini almistim bu markanin ama istanbulda pek satilmiyordu.nette gezinirken denk geldim iyi olmus istanbulda da subesi olmasi.isparta da cesitli markalar vardi boyle gul ile alakali kozmetik urunleri satan en kalitelisi bu firma diyorlardi.Hakiki gul suyunun fazla kokmadigini ve bizim marketlerdeki gul sularinin hepsinin esansli oldugunu ispartadayken ogrenmistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Rosense'nin gülsuyu çok iyiydi, severek kullandım. Dediğiniz gibi hiç kokusu olmayan, katkısız bir ürün. Bu markanın her ürününden memnun kaldım şahsen. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...