23 Ağustos 2013 Cuma

Samsung GALAXY S4

Şimdi makyaj blogunda telefonun işi ne diyenleriniz olabilir. Ancak yeni bir maskara alırken bile acaba hangisi daha iyidir diye günlerce araştıran birinin yeni bir cep telefonu aldığını düşünün. İşte benim gibi kararsızlara faydalı olabilir düşüncesiyle bu zor kararı ve kullandıktan sonraki görüşlerimi paylaşmak istedim.

samsung galaxy s4 cep telefonu, galaxy s4, samsung s4 mobile, samsung galaxy s4 phone

 Samsung Galaxy S4 çıktığı ilk günden beri hem tasarımı hem de özellikleriyle ilgimi çekmişti. Yine de diğer telefon modellerini de iyice araştırdım karşılaştırdım. Bir kaç ay süren bu sürecin sonunda bu telefonu seçtim.
samsung galaxy s4 cep telefonu, galaxy s4, samsung s4 mobile, samsung galaxy s4 phone

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Bu süre zarfında memnun olduğum özelliklerinden kısaca bahsedeyim. Telefonun 13MP'lik kamerası gayet net fotoğraflar çekmenize fırsat veriyor. Full HD olması sebebiyle de video çekimleri gayet memnun edici.

Akıllı telefonlarda en çok şikayet edilen şarjın çabuk bitmesi meselesini bende yaşadım. Ekranının geniş olması elbette buna en büyük etken. Ancak ekran parlaklığı düşürüldüğü takdirde ciddi oranda şarjdan tasarruf yapmış oluyorsunuz. Yinede akıllı telefonları eski telefonlarımızda olduğu gibi günlerce şarja ihtiyaç duymadan kullanmak bence mümkün değil. Gayet ince bir telefon ve kasası oldukça naif. Bu sebeple telefonu alır almaz kapaklı bir kılıf edinmekte fayda var. Telefon çok fazla özelliği içinde barındırıyor. Tek tek anlatmak baya uzun süreceğinden videosunu paylaşıyorum. 

Telefondan gayet memnunum ve severek kullanıyorum. Yeni bir cep telefonu arayışında olanlara tavsiye ederim.

9 yorum:

  1. Bende s4 kullanıyorum tek sorunum sarj yoksa cok cok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende öyle:) Şarjını da mümkün olduğunca ekonomik kullanmaya çalışıyorum.

      Sil
  2. Samsung'un yeni çıkardığı S4 zoom ve bunun arasında kararsızlık yaşıyorum. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. S4 Zoom'un arkasında objektifin yer alması tasarımının zarifliğini gölgelemiş gibi geldi bana. Ama 16MP kamera olması hoş tabi. Hangisi olursa olsun memnun kalınmayacak gibi değiller.

      Sil
  3. jelatınler var ekran koruyucu yapıstırıyorsun ekrana onlardan almanı tavsıye ederım
    5 lıra bısey
    ben cok memnunum
    güle güle kullan oyuncağını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapaklı bir koruyucu kılıf aldım. Sağlam birşey. Ama ekranın çizilmemesi için dediğin gibi bir jelatin almakta fayda var.
      Teşekkür ederimm :)

      Sil
  4. Ben s3 kullanıyorum bir senedir. Onsuz şimdiye kadar nasıl yaşadığıma şaşırıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...