22 Ağustos 2013 Perşembe

Sebamed 50+ Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi


güneş kremi
Bazı ürünleri almadan önce uzun uzun araştırır, kullananların yorumlarını okur, incelerim. Ama bazen de tak diye alırım. Bu ürün de ikinci kategoriye giriyor. Tatile çıkmadan önce alışveriş yapmak için kısıtlı zamanım vardı. Bende olabilecek en zararsız içerikli, kaliteli ve yüksek korumalı bir güneş ürünü almak istedim. 

 Beyaz tenlilerin güneşin zararlı etkilerine karşı çok daha savunmasız olması sebebiyle 50+ SPF yüksek koruma faktörlü krem kullanmak zorundayım. İçeriğinde yağ, alkol, paraben olmayışı ürünün olumlu özelliklerinden. Ürünü tatil boyunca yaklaşık 1 hafta kullandım. Özellikle yüze sürüldüğünde rahatsız edici bir görüntü oluşturmuyor. Kremi kullandıktan sonra rahatça makyaj yapabiliyorsunuz. Ürünün içinden nasıl kullanılacağı, ten renginize göre ne kadar sürede yenilemeniz gerektiğiyle ilgili bilgilerin yer aldığı bir kitapçık çıkıyor. Kremin tüm özelliklerini yazan bölümü burdan okuyabilirsiniz.

Ben bu üründen gayet memnun kaldım. Sadece tatilde değil, şehir hayatında da yakıcı güneş altında cildi korumak için kullanılabilir. 
Fiyatı: 46TL

4 yorum:

  1. sebamedi hic denemedim koruma faktoru yuksek olması guzelmıs:) gulegule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu markanın ilk kez bir ürününü kullandım. Teşekkürler:)

      Sil
  2. Benim zaten yağlı olan cildimi parıl parıl parlattı bu krem ya üzerine sürdüğüm pudrayı falanda topak topak yaptı... Bir kaç kullanımdan sonra kullanmama kararı aldım ben malesef :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma cilt tipine sahibim ama T bölgesinde de bir sorun yaşamadım. Üstüne Rimmel London BB Krem ve Alix Avien Terracotta pudra uygulamıştım. Makyajda hiçbir sıkıntı olmadı. Belki yağlı ciltlere uygun olmayabilir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...