21 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm ve Ecotools Makyaj Fırçaları

The Balm, Makyaj Fırçaları, makeup brush, concealer brush, kapatıcı fırçası,

Herhangi bir kozmetik ürünü alırken onları uygulamayı sağlayacak fırçaları almayı unutuyordum. Son bayram indiriminde fırsat bulmuşken far, allık ve kapatıcı fırçası alarak eksiklerimi tamamlamış oldum. The Balm'dan fırça almak hiç aklımda yokken sevimlilikleri sayesinde bir denemek istedim. Bu noktada görünüme aldanmamak lazım sözünü yeniden hatırlatmakta fayda görüyorum :)

the balm powder to the people brush
 Powder to the People
Hem allık hem de pudra uygularken kullanılabilen fırçadan başlayalım anlatmaya. Sert ve yoğun kıl yapısına sahip bir fırça. Yüzünüzde gezdirirken varlığını hissedebiliyorsunuz. Yani Ecotools fırçaları gibi yumuşacık bir yapıda değil. Yine de yüze çok fazla battığını söyleyemem. 
Ancak daha ilk uygulamada dökülme yapması can sıkıcı bir durum oldu. Senelerdir kullandığım fırçalarda bile böyle bir sorun yaşamazken yeni bir fırçanın ilk uygulamada kıl dökmesi bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Böyle bir fırçanın normal fiyatının 30 TL olması ise gereğinden fazla bir fiyata sahip olduğunu gösteriyor. İyi ki %50 indirimle almışım.
the balm crease love happiness brush
Crease, Love and Happiness
The Balm'ın ikili far fırçası ise diğer fırçaya nazaran daha yumuşak bir yapıda ve uygulama esnasında sıkıntı yaratmıyor.

Yassı olan kısmıyla alt kirpik çizgisi boyunca ve göz kapağına uygulama yapmanızı sağlıyor. Diğer uzun kısım ise özellikle gölgelendirme yapmaya yardımcı oluyor. Daha bir kez kullandım ve şimdilik dökülme yapmadı. Umarım böyle devam eder. Bu fırçayı %50 indirimle 13TL'ye almak mümkün.

Deluxe Concealer Brush
Gelgelelim Ecotools'un kapatıcı fırçasına. Açıkcası Ecotools'un fırça setini almadığıma pişman oldum. Makyaj fırçaları ne kadar kaliteli ve yumuşak olursa makyajda o kadar güzel görünüm yakalamak mümkün oluyor. 


Kapatıcıyı göz altına uygularken bu fırçanın faydası olabilir diye düşünüp aldım. Gayet yumuşak yapısı ile çok hassas bir bölge olan göz altına rahatça kapatıcıyı uygulayabiliyorsunuz. Ve parmaklarla yapılan uygulamadan daha güzel bir görünüm sağlıyor. Eğer bir kapatıcı fırçasına ihtiyaç duyuyorsanız bunu tavsiye edebilirim.
 Fiyatı %50 indirimle 8.5TL

6 yorum:

  1. The Balm'ınkileri hiç kullanmadım ama yaklaşık 4 aydır Ecotools'un fırça setini kullanıyorum ve çok memnunum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi yapmışsın, bende bir daha Ecotools'dan şaşmayacağım:)

      Sil
  2. Pudra fırçasını alcaktım almıyımmı şimdi canım ya :/ kararsızım !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben almadan önce pek yorumlara bakmamıştım. Zaten aklımda Ecotools setini almak vardı. Artık o telaş içinde bana ne olduysa :) Çok kötüler demiyim ama Ecotools bence daha kaliteli. Karar sana kalmış canım.

      Sil
  3. Ecotools çok daha güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...