30 Aralık 2013 Pazartesi

Biten Favoriler

Biten ürünlerin hepsi favorilerim olunca haliyle başlıkta böyle oldu:) Çoğunluğu cilt bakım ve temizleme ürünlerinden oluşan  favorilerime bir göz atalım isterseniz.

Dove- Yoğun Onarıcı Şampuan: Bir yıldan uzun bir süredir kullanıyorum. Arada başka şampuanlar da denediğim oldu ancak onlardan memnun kalmadım. İlk yıkamada bile etkisini gösteren bir şampuan. Saçları yağlandırmıyor, kepek yapmıyor. Hoş bir kokusu var. Saçlara dolgunluk ve yumuşaklık veriyor. 

Yves Rocher- Evidence Deodorant: Geçen sene almıştım. Severek kullandım. Tabi deodorant olduğu için kokusu hafif kalıyordu. Bu ay parfumunu aldığım için artık onu kullanacağım. 

Nivea- Makyaj Temizleme Mendilleri: Kuru ve hassas ciltlere özel olduğundan cildi hiç tahriş etmiyor. Göz makyajını da çok rahat temizliyor. En hızlı tükettiğim ürün olduğu için indirimlerde yedekliyorum. 
Neutrogena- El ve Tırnak Bakım Kremi: Tırnak bakımında rastladığım en iyi bakım kremi kendisi. Henüz tamamen bitmedi, içinde biraz daha var. Elimde çok sayıda el kremi olduğundan (bunun kadar iyi olmasalarda) onları bitirmeye çalışacağım. Ama indirimde yakalarsam alabilirim de, belli olmaz:)
Max Factor- Rosewood Ruj: Rengine deli olduğum ruj. Sürümü kolay, nemlendirme özelliği gayet iyi. Görüldüğü gibi bitmesine az kalmış. Yenisini çoktan almıştım. Sonbahar ve kış aylarına çok uygun tonu var.
Rosense - Gülsuyu: Piyasada olan belkide en doğal gülsuyu. Cildi yatıştırmakta ve temizlemekle kullanıyorum. Kokusuz olduğu için rahatça kullanabiliyorum. Yenisi alınacak.
Diadermine- Yüz Kremi: Uzun zamandır severek kullandığım bir krem. Daha önce indirimde yedeklemiş olduğumdan onu açıp kullanmaya devam edeceğim. Karma cilt tipinde olanların severek kullanacağını düşünüyorum. 

2013'e veda ederken sevdiklerinizle mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dilerim...
Sevgiler

6 yorum:

  1. Merhaba, gayet işe yarar tavsiyeler olmuş teşekkürler:) Rosense gül suyunun içeriği nasıl acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yorumunuz için çok teşekkürler:)
      İçeriğinde %100 saf gülsuyu, hiçbir katkı maddesi yoktur yazıyor.

      Sil
    2. Bu süpermiş:) Hangisine baksam deiyonize su, doğala özdeş gül suyu yazıyordu ama doğalı yok. Bir türlü aradığım gibi bir gül suyuna rastlayamıyordum, ilk fırsatta deneyeyim:)
      Çok teşekkürler^^

      Sil
    3. Bende normalde gülsuyu kokusundan çok rahatsız oluyordum. Ancak bunda hiçbir koku yok. Bu sebeple rahatça kullanabiliyorum. Rica ederim:)

      Sil
  2. Mutlu yillar.Evidence çok romantik,zarif koku.güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle:) Çok teşekkürler, mutlu yıllarr :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...