11 Aralık 2013 Çarşamba

Mini Alışveriş

Dışarısı kar kış madem boş durmayıp yeni bir post hazırlıyım dedim. Geçen gün Gratis'ten bir mini alışveriş yapmıştım. Neler aldım kısaca bahsedeyim. 
Cettua'nın alın ve çene temizleme bantları çok istediğim gibi bir sonuç yaratmasa da henüz daha iyisine rastlamadığımdan kullandığım bir ürün. Fiyatı 5TL

flormar göz kalemi, essence göz kalemi, emily göz kalemi, long lasting eye pencil, brown eye pencil

Emily No102: Yumuşacık bir kalem. 1,95lik fiyatıyla performansı karşılaştırılınca insanı şaşırtıyor. Kalıcılığı da bence gayet iyi.
Essence 15: Asansörlü altın rengindeki kalemin üzerinde supersoft olduğu yazıyor. Gerçekten de öyle, rengide göz makyajında çok güzel kendini gösteriyor. Fiyatı 5TL
Flormar 103: Su geçirmez lacivert rengindeki kalem pek beklentimi karşılamadı. Renginin biraz mat olması makyajı soluk gösterdi. Ancak kullanılabilir bir kalem yinede. 

Özellikle de altın rengi olan şahane değil mi? :)

Pembe ve nude renklerdeki ojelerin hastasıyım. Flormar 246 no'lu ojesi yeni favorim oldu. Duruşu çok temiz, doğal ve zarif. 

Bu güzellikte Golden Rose'nin adını sevsinler Paris isimli ojesi. Bu oje pembe atkı ve parmaksız pembe eldivenlerle çok yakışır bence.
Sevgiler...

8 yorum:

  1. Emily 1 numaradır ya süper bir kalem !! güle güle kullan tatlım .. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de bu fiyata kesinlikle süper:) Sağol canım teşekkürlerr...

      Sil
  2. Güle güle kullan canım çok güzel şeyler almışsın :)

    YanıtlaSil
  3. bende orifllameden mavi asansorlu siparish verdim gule gule kullan;)

    YanıtlaSil
  4. Essence in long lasting 15 no lu kalemini çok begeniyorum bende de var.Flormarın nude ojesi de cok dogal duruyor.Paylaşımlarını cok begendim Libra bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende memnun kaldım. Özellikle kahverengi tonlarda yapılan makyajda bu kalem çok hoş duruyor. Güzel yorumların için çok teşekkürler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...