24 Ocak 2014 Cuma

The Balm Sexy Mama Transparan Pudra


The Balm ürünleriyle aramda bir sevgi-nefret ilişkisi mevcut:)
Bazı ürünleriyle (Balmshalter, billsbepaid ruj) hiç anlaşamamıştım. Ancak Balmjovi far paleti ve allıklarını çok severek kullanıyorum. Beni memnun bırakan ürünlerden biri de pudrası oldu. Hafif bir ten makyajı yapmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Pudra çok ince bir yapıya sahip. Hafif bir BB Cream sonrasında kullandığımda gayet güzel bir cilt görünümüne sahip olabiliyorum. Pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor.


İçinde hafif parıltılar mevcut. Özellikle solgun, cansız bir cilt görünümüne sahip olanların bu durumdan kurtulmasını sağlıyor. Bende de öyle olduğu için ayrıca çok sevdiğim bir ürün oldu. Parlamayı önleyici özelliği sayesinde tam bir yaz favorisi olur. Yağlı cilde sahip olanların çok beğeneceğini düşünüyorum. Kapatıcılığı elbetteki transparan pudra olması sebebiyle çok fazla değil. Çoğunlukla pudra süngeriyle uyguluyorum. Son olarak pudranın içinde paraben, talc, vb. olumsuz içeriğin olmadığınıda söyleyeyim.
Fiyatı: 27TL
...
NOT: Gratis'te 25-26-27 Ocak tarihleri arasında Gratis'e özel markalarda %40 indirim var. The Balm ürünlerinden almak isteyenler varsa bu fırsatı kaçırmasınlar derim;)

7 yorum:

  1. Rmmel london stay matte pudrayı öve öve bitiremediler güzel bir ürün ama ambalajı o kadar dandik ki anlatamam =( Onu alacağıma bunu alsaydım keşke neyse biraz azaltayım sonra bunu alırım :) Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimmel London ürünleri güzel ama dediğin gibi ambalajları basit. Bu pudra ise hem cici bir görünüşe sahip hem de küçük olduğu için yanında taşıması kolay. Çok teşekkürler;)

      Sil
  2. Merhaba, hangi marka sünger kullanıyorsunuz, bu pudrayı süngerle degil de fırçayla uygularsak da hangi marka fırça kullanmalıyız. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Kullandığım sünger For Your Beauty markasinin 2li sungerlerinden. Hem allık hem de pudra için kullanılabiliyor. Rossmann'larda uygun fiyata satılıyor. Pudra fırçasında ise tercihim The Balm'ın Powder To The People isimli fırçası. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler...

      Sil
  3. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler.
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Çok teşekkür ederim:) Bende takipçinizim, Sevgiler

      Sil
  4. Merhaba,
    Çok teşekkürler, bende sizi takipteyim:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...