15 Şubat 2014 Cumartesi

Son Alışverişler (Gratis ve Yves Rocher)

max factor fondöten, whipped creme foundation, dirty works beauty bag, makeup bag,
Görüldüğü üzere bir indirim dönemini daha atlamadım:) Hem ihtiyaçlardan bazılarını hem de aklımda olan bir kaç ürünü almış oldum. Öncelikle İstiklal Caddesi'nde ki Gratis'ten aldıklarımı paylaşayım. Dirty Works'un bu sevimli makyaj çantasını, MaX Factor Whipped Creme fondötenini, ve Nivea Makyaj Temizleme Mendillerini aldım.

 yves rocher tekli far, şeftali rengi far, elixir 7.9 cream, coconut lipbalm,
Yves Rocher'in internet sitesinden indirim kodu ile yaptığım alışverişte ise şeftali rengi tekli far ve Laos Nilüferi Roll-on aldım. Hediye olarak Göz makyaj temizleyicisi, Hindistan cevizli dudak balsamı ve Elixir 7.9 Krem testerını gönderdiler.

Son olarak...
Ahh şu güzelliği anlatacak kelime bulamıyorum. Şimdiye kadar denediğim en muhteşem kokulu vücut losyonu bu kesinlikle. Belkide bana çok sevdiğim bir kokuyu hatırlatıyor diye olabilir...
Bir süreliğine kozmetik alışverişine dur! diyeceğim. 
Sizce ürünlerin hangisinden başlayayım anlatmaya?

11 yorum:

  1. güle güle kullan. ben de bu vücut sütünün parfümünü kullanmaya başladım, bence ilk vücut sütünü anlat kokusu kalıcı oluyor mu merak ediyorum şahsen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Valla aşık olduğum bir ürünü nasıl objektif anlatabilirim bilmiyorum :) Ne kadar kalıcı olduğu konusunda yorum yapabilmek için bir kaç gün daha kullanayım öyle anlatırım;)

      Sil
    2. merakla bekliyorum canım :)

      Sil
  2. Ben indirimlerden hic alisveris yapmamis biri olarak gozum doyuyo alisveris postlarinizla:) gule gule kullan canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi yapmışsın canım, çünkü bu işin sonu yok:) Ama cidden kozmetik ürünleri alımına bir son vermem lazım. Bu aldıklarım beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum. Yorumun için teşekkürler:)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :) Bende bu indirimler yüzünden battım =P Evde bir koca poşet kozmetik cilt bakım ürünüm çöpe gitti tarihleri geçmiş bozulmuş yapısı değişmiş vs elime geleni attım gerçekten ihtiyacım mı diye 40 gün düşünmeden birşey almamaya karar verdim bakalım ne zamana kadar dayanıcam hep beraber görücez =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım:) Bende bu hızla almaya devam edersem bir süre sonra daha bitiremeden hepsi birden bozulmuş olacak. O yüzden dediğin gibi almadan önce iyice düşünmek lazım. Bakalım ne kadar dayanacağız;)

      Sil
  4. Vücut losyonu kesinlikle!! O kadar güzel görünüyor ki şimdiden almak istedim :)

    Bu arada yeniyim, blogumu ziyaret edersen beni çok mutlu edersin :)

    http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle aramıza hoşgeldinnn :) Ziyaret ettim blogunu, takipteyim;)
      Bu arada benimde gönlüm vücut losyonunu yazmaktan yana;)

      Sil
  5. MaX Factor Whipped Creme fondötenini çok merak etmekteyim onun yazısını bekliyorum canım. Aldıklarının hepsini güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,
      bende merak ediyordum, max factore güvendiğim için aldım. Bakalım deneyip yorumlayacagım:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...