29 Mart 2014 Cumartesi

For Your Beauty Makyaj Fırçası ve Süngerleri

makyaj fırçası, ucuz makyaj süngeri, ucuz makyaj fırçası, rossmann alışveriş
Geçenlerde MetroCity'deki Rossmann mağazasına uğradım. Daha önce de alıp kullandığım For Your Beauty markasının 2li makyaj süngerlerinden alayım dedim. Bunları pudra uygularken kullanıyorum. Max Factor Creme Puff, Alix Avien Terracotta ve The Balm Sexy Mama pudralarını çoğunlukla bu süngerlerle uyguluyorum.

 fırçası, ucuz makyaj süngeri, ucuz makyaj fırçası, rossmann alışveriş
Bu sefer fazladan bir de far fırçası aldım, hadi bir deneyeyim diyerekten. Süngerlerden gayet memnunum. Pamuksu bir yapıya sahipler. Yıkaması da gayet kolay. Ben genelde tüm fırçalarımda olduğu gibi bunlarıda bebek şampuanıyla yıkıyorum.

Açıkça söylemek gerekirse fırçası süngerleri kadar iyi çıkmadı. Arada sırada makyaj esnasında bir iki kıl döktüğü oluyor. Ama bu kadar ucuz fiyatlı bir fırça için bu durum normal diyebiliriz. Fiyatları yaklaşık 3, 4 TL civarıydı.

Süngerler ise biri beyaz biri pembe renginde, yumuşacık dokuları var. Hem uygun fiyatı hem de kullanışlı oldukları için rahatça tavsiye edebilirim.

7 yorum:

  1. Süngerler konusunda haklısın, fırçaya en son baktığımda 2 tl idi ama :/ ben 1 tl ye almıştım , gayet iyiydi okadar cam boyasıyla fırça saplarımı boyadım ettim kılını dökmedi,keşke göz için kullansaydım diyorum kendi kendime :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçanın fiyatını tam hatırlayamadığım için tahminen bu civarda diye yazdım. Dediğin gibi 2 veya 2,5 TL de olabilir. Fırçayı alıpta beğenmeyen olur sonra başıma fırlatmasınlar diye tavsiye ederim diye yazamadım:)) Ama süngerler hakkaten iyi yani:)

      Sil
    2. Hahah iyi etmişssin ,aman ne beklerler ki 2 tl bişi :))Watsonsda denedim iyi süngerler bir süre sonra pamukçuklanıyor hepsi canım :/ ama watsonsa göre çokçok iyi daha uzun süre gidiyorlar kullanım sıklığına bağlı birazcıkta.

      Sil
  2. Essence in göz fırçası da çok güzel kıl da dökmüyor canım denemediysen tavsiye ederim =) Ben her fırçayı kullanamıyorum göz kapağım hassas batıyor gibi oluyor =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka göz atacağım canım, tavsiyen için teşekkürler. Bende öyle batan fırçalara dayanamıyorum. Göz bu sonuçta yani, değil mi :)

      Sil
  3. Bu far fırçasından geçenlerde ben de aldım ve ilk izlenimim gayet olumlu :) Kıl dökecek mi zamanla göreceğim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede 2-3 TLlik bir fırça için gayet iyi, alınıp kullanılabilir:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...