13 Mayıs 2014 Salı

Alışveriş Forever New Çanta ve Yeni Ojeler

Yaza az bir süre kala mevsime uygun tonlarda yepyeni rengarenk ojeler piyasaya çıkıyor. Geçenlerde oje almak için Watsons'a girdim.


Alix Avien'in kozmetik ürünlerinden memnun olduğum için bu defa ojelerini denemek istedim. Sağdan sola doğru tanıştırayım:) Diamond No:15 yavruağzı renginde bir oje. Tam yaz aylarına uygun güzellikte. Yanında yer alan yine Alix Avien'in No:261 ojesi ise tek katta rengini veriyor. Parmaklara çok yakışıyor. Rimmel London'ın ojesine hayran kaldım zaten. En sonda yer alan Shine Plus ise düşündüğüm kadar güzel çıkmadı. Bebek mavisi veya gökyüzü mavisi oje arayışım devam ediyor.

 
Size güzel bir sunum yapmak için ojeleri günışığında çektim. Ancak renkler olduğundan biraz farklı yansıdı. Bu sebeple ilk fotoğraftaki renkleri baz almanızda fayda var.


Rimmel London'ın 60 dakikada kuruyan pastel pembe tonundaki Princess Pink ojesinden ise memnun kaldığımı belirteyim. Çok çabuk kuruyor ve rengi harika. Aslında Rita Ora koleksiyonundan bir kaç renk almayı istiyordum ama bulamadım. 


Flormar'ın bu parfüm atomizerinden daha öncede almıştım. Parfümünüzü yanınızda taşımak için kolaylık sağlıyor. Genelde çantalarım hep küçüktür bu sebeple parfüm şişesini yanında taşımama imkan olmuyor. Ancak bu ürün sayesinde hem istediğim parfümü taşıyorum hem de kesinlikle dökülmüyor. Yves Rocher'in Evidence parfümünü yanımda rahatça taşırım artık;)

krem renkli çanta, yazlık çanta, kırık beyaz çanta, abiye çanta, forever new indirim, forever new bag, cream color bag,

Ve son olarak Forever New mağazasını gezerken %30 indirimli bu şık çantayı gördüm. Dışı krem rengi, içi ise siyah beyaz leopar desenli.


Şu pembe çanta ne zaman indirime girecek merak ediyorum:)


Mağazada yer alan diğer güzelliklerde böyleydi. Sonraki yazıda görüşmek üzere :)
 
              Facebook       Instagram        Bloglovin       Twitter

5 yorum:

  1. Güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel renkler güzel günlerde kullanın...:)

    YanıtlaSil
  3. Flormar parfumun fiyati nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar urunu parfum değil. İçi boş. İçine kendiniz parfümünüzü dolduruyorsunuz. Fiyatı en son aldığımda 16 TL civarıydı.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...