15 Temmuz 2014 Salı

Sevimli Ev Dekorasyonları


Ev dekorasyonunda artık seçenekler o kadar fazla ki seçerken baş döndürebiliyor:) Tek tip dekorlar yerini rengarenk, zevkli ve sevimli tasarımlara bırakmış. Geçen günlerde English Home'a çiçek alma niyetiyle girdim ve elimde bu şirin ürünlerle çıktım. Özellikle cupcake şeklindeki tuzluk biberlik çok hoşuma gitti. Bunu kullanmaya kıyabilir mi insan bilemiyorum ama sırf mutfakta dekor için bile kullanılabilir.


Bu minik tombul kuş ise kenardan melül melül bakınca mecbur onuda yanıma aldım:) Asıl niyetim olan çiçekleri almayı da unutmadım. Birkaç tane beyaz gül ve mor sümbüller...


Madam Coco mağazasında yapay çiçeklerde ciddi indirimler vardı. Evdeki eskimiş olan çiçekleri yenileme fırsatı bulmuş oldum. Hepsi birbirinden güzel olduğundan seçerken zorlanmış olsamda kendimce bir aranjman yaptım.


Bu hoş dantelli süslü püslü dekoratif sabunlar ise mis gibi kokuyor.


Son olarak Boyner Evde mağazasında bu marin temalı fotoğraf çerçevesi ve mumluk dikkatimi çekti. Çerçevenin sol tarafında deniz kabukları biraz seyrek görünüyor. Ama sorun değil. Tatillerde mutlaka deniz kabukları topladığım için bu seyrek kısımları koleksiyonumdan tamamlayacağım:)

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canımm..Özellikle tuzluklar çok şirin..Ufak şeyler böyle renk katabiliyor hayata..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canımm. Bende tuzluğa bayıldımm. Mutfakta rafta dururken veya masanın üzerinde ortama ne kadar renk katabileceğini tahmin edebiliyorum:)

      Sil
  2. Coooook sirin seyler almissin canim gule gule kullan hepsiniii :) bazen madamecoco yu bosaltmak istiyorum su siralar feci taktim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Senin aldıklarında harikaymış;) Madam Coco'da illaki hoş bir ürün çıkıyor karşımıza, almadan edemiyoruz:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...