28 Ağustos 2014 Perşembe

Comfort Zone - Nihayet Buldum Seni

 Acaba dünyadaki diğer kozmetik bloglarında bir ürün için böyle bir başlık atan varmıdır? Pek sanmıyorum. Bizim gibi istediklerini kolay elde edemeyen ama bunun için çabalayan, yılmayan ve nihayet sonunda arzusuna kavuşabilen yapıdaki bu coğrafya insanı için bu başlık normal karşılanabilir. 


Wet n Wild markasının en çok beğenilen ürünlerinden biri olan Comfort Zone far paleti pek çok kozmetik bloggerında favorisi. Geçen hafta Taksim/Tünel Gratis'te gördüm ''nihayet buldum seniiii :)'' diyerek aldım.  


Bulunması bu kadar zor olmasa güzel palet aslında;)
Palette yer alan çoğu far MAC'in farlarına benzer olarak gösterildiği için dikkate almaya değer diye düşünüyorum.
Renkler birbirinden hoş ancak benim en çok beğendiklerim;
 Soldan ikinci pembe/bakır tonlarında ışıltılı eyelid, bronz tonlarındaki crease ve sağ en altta yer alan ve çoğu kişinin sırf bu renk uğruna bu paleti almasını sebep olan kırmızı/kahverengi ışıltılı definer. 

 
Bu renk mavi yanar döner bir tonda görünüyor ancak tek uygulandığında kızıl/toprak bir ton oluyor. Ancak izlediğim bir videoda göz kapağına önce siyah mat far uygulayıp üstüne bu rengi sürdüğünde aynı bu paletteki rengi veriyordu. Kendim henüz denemedim.
 
 
Farların pigmentasyonu memnun edici. Yapısı yumuşak ve sürümü kolay. Uygulama esnasında biraz dökülme yapıyor, alırken tozutuyor ama renklerin güzelliği sebebiyle bunu görmemezlikten gelebiliriz. Sonuç itibariyle bu tarz renkleri seviyorsanız almanızı önerebileceğim hoş bir far paleti.
Fiyatı: 19.90TL

Facebook       Instagram        Bloglovin       Twitter 
 

6 yorum:

  1. Bnde cook zor bulmustum canim , hayat kurtaran bi far paleti :))) gule gule kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde bulmam aylar sürdü ama değdi çok beğendim :) Teşekkürler canım :*

      Sil
  2. Aslında definer ın teklisini üretmeleri lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında öyle olmalı ama tekli far daha uygun fiyatlı olurdu. Bunun yerine 8li far paletine yerleştirip 1 far uğruna 7 farı satın almamızı sağlayarak kar elde etmeyi düşünmüş olabilirler;)

      Sil
  3. keşke ben de bulabilsem :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda bulursun, çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...