22 Aralık 2014 Pazartesi

Benefit - The Porefessional Gözenek Küçültücü Makyaj Bazı

Bir süre önce Benefit Türkiye facebook sayfasından başvuru yapanlara The Porefessional ürününün mini boyunu veriyordu. Bende katılanlardan biriydim. Sephora mağazasından ürünü ücretsiz olarak teslim aldım. 

 benefit, the porefessional, gözenek küçültücü, pore minimizer,

The Porefessional gözenek görünümünü azaltmada başarılı olmasıyla ünlü. Peki çok övülen bu ürün gerçekten işe yarıyormu? 

Evet!. Kesinlikle işe yarıyor. 
Ürünü cildimi iyice temizledikten sonra burun ve etrafındaki bölgeye parmaklarımla çok az miktar kullanarak uyguladım. Ten rengine sahip olduğu için hemen ciltle bütünleşiyor, kadifemsi bir his veriyor. Cildimde olumsuz bir etkiye sebep olmadı. Fondöten ve transparan pudra ile bir makyaj yaptığımda cildim oldukça pürüzsüz bir görünüme sahip oldu. Hatta ''cildin ne kadar pürüzsüz görünüyor'' diyenler oldu:)

 benefit, the porefessional, gözenek küçültücü, pore minimizer,

Karma cilt yapısına sahip olduğumdan T bölgesinde yağlanma sorunu yaşıyorum. Gözenekleri kapatmak için daha yoğun fondöten uyguladığımda ciltte kusma yapıyordu. Az kullansam gözenekler kapanmıyordu. Bu baz sayesinde fazladan başka ürünler kullanıp kapatmaya çalışma derdiniz kalmıyor. Çok hafif bir fondöten geçip pudra ile sabitlemek yeterli.
The Porefessional aynı zamanda bir makyaj bazı görevi üstleniyor. Ancak pahalı bir ürün olması sebebiyle yüzümün tamamında kullanıp çabucak bitmesini göze alamadım açıkcası. 
 
Ürünün 22ml tam boyu 122 TL. Bu fiyata değer mi diye soranlar olabilir. Eğer illaki pürüzsüz bir cilt görünümüne sahip olayım, gözeneklere de takmış vaziyetteyim :) onlardan da kısa süreliğine de olsa kurtulayım diyorsanız bunu tercih edebilirsiniz. Ancak gözenek görünümü çok fazla değilse, mükemmel görünüm arayışında da değilseniz almanıza gerek yok demektir. Bu ürünün Sephora'da gördüğüm 7.0 ml'lik bir boyu daha var (ki bana verilen bu 3.0 ml lik üründen azıcık daha fazla oluyor.) 40TL gibi bir fiyata satılıyor. İsterseniz ilk onu alarak deneyebilir bir fikir sahibi olursunuz.
Oil free ve parfümsüz olmasının yanısıra E vitamini içermesi olumlu özelliklerinden. Ancak içinde silikon barındırdığınıda not düşeyim. 

Makyaj bazı arayışında olanlara veya pürüzsüz görünüme meraklı olanlara tavsiye edebilirim.

2 yorum:

  1. Bende almıştım, tam önünden geçerken Taksim'deki sephoradan alıvereyim dedim havalarından geçilmiyor allahım, bayandan ürünü istedim o ona yönlendirdi, hanfendi magazada arkasından tur attırıp parfüm sıktıktan sonra mesajı göster vereyim, sil mesajı tavrıyla çileden çıkarttı beni. Bir daha da o Sephora'ya girenin dedim :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taksim/Sephora tez konusu olur:)) Bende bir kaç kez anlattığın türden olaylar yaşadım. Pek çok bloggerda paylaştı her gidenin başına bir iş geliyor anlaşılan:) Erkek görevliler kadınlara nazaran insaflı oluyor. O yüzden bu ürünü alırken sorun yaşamamıştım. Birilerinin bu hanımlara oradaki ürünlerin tapulu malları olmadığını hatırlatması lazım;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...