4 Ocak 2015 Pazar

2014'ün Favorileri ve Son Alışverişi

Yepyeni bir yılın ilk haftasından herkese merhaba! :)
Hazır 2014'ü geride bırakmışken favorim olan kozmetik ürünlerin bazılarını bir araya getirdim. 
Maskaradan fara, allıktan ruja bakalım neler en sevdiklerim arasına girmişler ;)


Loreal Double Extend maskarası benim için geçtiğimiz yılın en iyi keşiflerinden biriydi. Bir tarafı maskara diğer tarafı baz olan ürün kirpiklerin olduğundan çok daha fazla ve uzun görünmesini sağlıyor.
MAC Springsheen allık hem cilde kattığı canlılık hem de renginin hoşluğu sebebiyle sevdiğim ürünler arasına girdi. 
MAC Let Me Pop göz far ise günlük kullanımdan ziyade yoğun simli olması sebebiyle daha çok özel günlerde tercih edilebilecek hoş bir far.
MAC Eye Kohl siyah göz kalemine gelecek olursak uygun fiyatlı bir kalemden çok farkı yok diyebilirim.
MaX Factor Firefly rujuyla yıl sonuna doğru tanışmış olsamda yapısını rengini duruşunu çok sevdim.
 MaX Factor Lipfinity Glazed Caramel ikili dudak parlatıcısını aslında 2014'ten önce almıştım. Ancak şeffaf pembe olan kısım Firefly rujla çok yakıştığı için onuda buraya eklemek istedim.
Real Techniques Expert Face fırçasını likit ürünlerde başarılı bulmasamda krem ürünlerde çok memnun kaldım. Mesela Mac krem allığı hep bununla uyguladım. Eğer krem ürünleriniz varsa ancak fırçaların uygulamasından memnun kalmıyorsanız bunu size önerebilirim.
Lancome Tresor In Love parfümü, duş jeli ve vücut losyonuyla birlikte en çok beğendiğim ve severek kullandığım ürünler arasındaydı.

Ve gelelim alışveriş faslına...
Geçtiğimiz yılın son alışverişini KOTON ve H&M'den yapmıştım. 

Öncelikle Koton mağazasında iki güzel parça buldum. Biri bu çok sıcak tutan hırka. İçinden rengarenk iplikler geçiyor ve çok hoş duruyor. Bu tarz hırkaları genelde balıkçı yaka bodylerle kombinliyorum.

Pudra rengi, sökük görünümlü bu parçayı ise pek sevimli buldum. Mevsimlik olduğu için hem ilkbahar hem de sonbaharda rahatlıkla giyilebilir.  

H&M İstinye Park mağazasında kozmetik ürünlerinden nerdeyse eser yokken İstiklal'deki mağazada oldukça fazla yer verilmiş. Bir kat tamamen takı, aksesuar ve kozmetiğe ayrılmış.


 H&M'nin kalpli bronzerları, dörtlü dudak parlatıcıları ve vücut losyonları tatlılıklarıyla resmen göz kırpıyorlar:)



Kozmetik bölümünde baya bir zaman geçirdim haliyle:) Ama onca şirin ambalajlı ürüne tav olmadan sadece almak istediğim makyaj fırçasını alıp çıkabildim. 
 

Bu dünya tatlısı mini kabuki fırçayı pudra uygulamak niyetiyle almıştım. Ve aldığım günden beri çok severek kullanıyorum. 
Yeni yılda yeni güzelliklerle buluşmak dileğiyle;)

2 yorum:

  1. Max Factor Lipfinity'nin 530 numaralı Luminous Petal'i bende de mevcut fakat bence 2014 yılının en başarısız ürünlerinden:( Dudak çizgilerine dolması,dudağın orta kısmından dökülme yapması beni bu üründen inanılmaz uzaklaştı.Galiba siz şeffaf kısmı beğenmişsiniz.Ruj kısmında benim gibi sorun yaşadınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunlukla şeffaf kısmını kullanıyorum. Ancak diğer kısmı ruj kadar yoğun bulmadığımdan parlaklık vermesi için aynı tonda bir rujun üstüne uyguluyorum. Öncesinde de dudaklarım kuru olduğu için bolca lipbalmla nemlendiriyorum. Dediginiz kısmı tek olarak hiç kullanmadım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...