5 Şubat 2015 Perşembe

Yenilere Yer Açmalı

 Bir kaç gündür hava güneşli gidiyor. Yine gelecekmiş soğuk karlı havalar. Az da olsa yüzünü gösteren güneş insanın moralini düzeltmeye yetiyor.


 Baharı ne kadar özlediğimin bir nişanesi olarak şu gömleği gösterebilirim:) Zara'da rastladığım üzerinde Kapadokya'yı hatırlatan balonlarla dolu gömleği çok beğendim. Yeni sezon ürünü olduğundan maalesef indirimi yoktu.


 Bunlarda yeni ojelerim. ''Hani birşey almayacaktın'' sesleri duyar gibiyim. Ama kozmetik diyetindeyim, oje başka birşey:) Desenli oje yapımında kullanılmak üzere canlı renklerde bir kaç tane oje aldım. Bu da kendimi tutmuş halim yani :) Golden Rose'un mağazasında görevli hanımda elime bir alışveriş sepeti uzatınca kendimi sepeti doldururken buluverdim. Sonra yok artık bu kadar abartmayayım deyip birazını çıkardım ve elimde bunlarla çıktım mağazadan.


Son olarak Gratis'ten Benri makyaj temizleme çubuklarından aldım. Özellikle kalın veya hatalı çekilen eyelineri sivri kısmıyla kolayca düzeltebiliyoruz. 
NOB asetonsuz oje temizleme mendillerini daha öncede almıştım. Memnun olduğum bir ürün. Aseton kokusuna dayanamayanlar için kurtarıcı. Çantada rahatça taşınabiliyor. Tek olumsuz yanı içinde 30 tane olması sebebiyle çabuk bitmesi. Eğer aseton kokusu olmayan ve hemen bitmeyecek bildiğiniz bir oje çıkarıcı varsa tavsiyeye açığım;)

 Facebook       Instagram        Bloglovin       Twitter

4 yorum:

  1. Gomlek cok güzelmiş...

    YanıtlaSil
  2. Güzel ürünler almışsın, güle güle kullan tatlım, özellikle gömlek ve ojelere bayıldım ;)
    Bu arada bloğunu yeni buldum ve takibe aldım, bana da beklerim :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...