13 Mayıs 2015 Çarşamba

Yves Rocher - Organik Frambuaz Duş Jeli

Yves RocherOrganik Frambuaz Duş Jeli, duş jeli, shower gel, ves rocher shower gel, organic shower gel, organik duş jeli, frambuazlı duş jeli, framboise shower gel, bath,

Herkese merhaba,
bu hafta yazdığım yazılar hep duş ürünlerinden oluşuyor. Aslında bilerek değil öyle rastgeldiğinden. Yves Rocher'nin bu duş jelini daha önce yazacaktım ama başka ürünler araya girdiğinden bir türlü sıra gelmedi.
Duş jelleri benim için temizlikten ziyade mis kokuları, köpük köpük olması sebebiyle keyif amaçlı kullandığım ürünlerdir. Temizlik amaçlı diyemiyorum çünkü kullandıktan sonra temizlenmişlik hissi vermiyorlar. Vücut temizliği için daha çok organik sabunlar, vücut scrubları, spa ürünler vs. kullanıyorum. O zaman gerçekten temizlik etkisini görebilmek mümkün oluyor.
Gelgelelim bu harika frambuaz kokulu duş jelini anlatmaya...

Yves RocherOrganik Frambuaz Duş Jeli, duş jeli, shower gel, ves rocher shower gel, organic shower gel, organik duş jeli, frambuazlı duş jeli, framboise shower gel, bath,

Ürünü sadece aldığımda fotoğraflamıştım. Bir de bittiğinde :) Arada fotoğraflamayı unutmuşum. Genelde bol fotoğraflı yazılar hazırlıyorum ama bu sefer böyle oldu artık kusura bakmazsınız umarım. 
Genelde Yves Rocher'nin banyo ürünlerini seviyorum. Daha önce frambuazlı organik sabununu kullanmıştım. Ondan da çok memnundum. Bir de duş jelini denemek istedim. Tam bir frambuaz müptelası olduğumdan bir çok farklı seçenek olmasına rağmen bunu seçtim. Ambalajından anlaşılacağı gibi ürünün pompası yok. Bu durumda mağazadan ayrı satılan bir pompa alabilirsiniz. Yada benim gibi ben bunu azar azar döker öyle kullanırım diyebilirsiniz. Ki bu durumda duş esnasında azar azar dökmeye çalışırken fazlaca dökülmesi ihtimali var. (yaşadım biliyorum) O yüzden daha önce bitmiş olan bir duş jeli şişesine dökmek en mantıklısı olacaktır. 
Kokusu çok hoş. Ama çoğu duş jelinde olduğu gibi maalesef kalıcı değil. Duştan çıkar çıkmaz uçuyor diyebilirim. Cildi nemlendirmiyor ama kurutmuyorda. Olumsuz bir etkisini görmedim. Çok fazla köpürmediğini belirtmek isterim. Günlük olarak kullanılabilecek hafif yapıda güzel kokulu bir duş jeli. 400ml olduğundan kolay bitmiyor. İndirimlerde yarı fiyatına almak mümkün.
Fiyatı: 22,90
 Facebook
  Twitter 
@libramakeup
 Instagram

2 yorum:

  1. yeni blogumu takıp edersenız cok sevınırım
    makeuprabis.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...