31 Ağustos 2015 Pazartesi

Essence - Dudak Kalemi 06 Satin Mauve

Merhaba,
Bugün çok geç tanıştığım ve keşke daha önce alsaymışım dediğim bir ürünü yorumlayacağım. Essence'in bu dudak kalemini sevmeyen var mı bilmiyorum. Ama hakkında hiç olumsuz yorum okumadım. Öncelikle rengi benim en sevdiğim tonlardan biri. Soğuk tonda bir gülkurusu diyebilirim. Zaten nerdeyse aldığım tüm rujlar bu tonun ya açığı ya koyusu oluyor. 


Bu dudak kalemini beğenilir kılan bir diğer özelliğide yapısı. Yumuşacık, dudağınızda saten gibi kayıyor. Hafif sürdüğünüzde çok doğal bir görünüm veriyor. Daha yoğun uyguladığınızda ise mat bir ruj sürmüşsünüz izlenimi bırakıyor. Ben eğer iddialı bir göz makyajı yapmışsam sadece bu kalemi sürerek makyajı sonlandırıyorum. Bazende üstteki fotoğrafta gördüğünüz MaX Factor'ın Rosewood rujuyla üstünden hafifçe geçiyorum. İkisi birbirine inanılmaz uyumlu duruyor. 
Kalıcılığına iyi diyebilirim. Pek çok rujdan daha uzun süre dayanabiliyor. 


Dudağınıza uygulamadan önce peeling yaparsanız yada bir diş fırçasıyla hafifçe dudağınızı fırçalayıp ölü derileri yok ettikten sora kalemi uygularsanız daha iyi bir sonuç almanız garanti olacaktır. Benim dudak yapım kuru olduğu için ruj veya kalem uygulamadan önce mutlaka lipbalm sürüyorum.  Bu kalemde kurumuş dudaklara uygulanırsa sonuç memnun etmeyebilir. O yüzden nemlendirdikten sora sürmenizi tavsiye ederim. 
Bu rengi sevenlerin asla kaçırmaması gereken bir ürün. 
Fiyatı: 3,75 TL

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...