12 Kasım 2015 Perşembe

Yine Yeni Alışveriş


Herkese merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde yine bir takım alışveriş olaylarının içinde buldum kendimi:)
Nereden neler almışım bir bakalım.
 

 Mango'dan önden düğmeli, omuzları bantlı olan bu dökümlü bluzu aldım. Tam yansıtamadım ama rengi canlı tonda bir koyu yeşil. Oldukça hoş duruyor.


Watsons'dan Rimmel London'ın hakkında olumlu yorumlar okuduğum Lasting Finish fondöteni aldım. Aslında aklımda Revlon Colorstay fondöteni vardı. Ancak onu indirim dönemlerinde almak daha mantıklı die düşündüm:) Uygun fiyatlı olduğu için öncelikle bunu denemek istedim.

 
Boyner'den sevdiğim bir yakınıma hediye aldım. İşte ona böyle güzel bir hediye paketi yaptılar. :)


 Bu romantik temalı bardağıda kendime aldım. Kutusu ayrı güzel kendi ayrı güzel. Kutuya incik boncuk takı vs. doldurmayı düşünüyorum;)


Gratis'den Essence'in suya dayanıklı jel göz kalemini aldım. Normalde Maybelline'nin jel eyelinerını kullanıyorum. Ancak onu fırça ardımıyla sürerken baya vaktimi alıyor. O süreyi kısaltmak için ve tabi siyah eyelinerdan da vazgeçemeyeceğimden bir alternatif arıyordum. Umarım bu kalem bana kolaylık sağlar.

 
 Ve Yves Rocher'den daha önce çok defa alıp severek kullandığım kokusuna bayıldığım frambuazlı organik sabunu aldım. Ancak önceden bu kadar minik değildi. Büyüklüğü avuç içi kadar. Ama kokusu yine şahane:)
 ....
 Bir sonraki yazıda detaylı ürün yorumlarıyla görüşmek üzere;)

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...