29 Aralık 2015 Salı

Yves Rocher - Yatıştırıcı Etkili Temizleme Suyu

yves rocher sensitive vegetal, hassas ciltler için tonik, hassas cilt temizleyici, sensitive skincare, sensitive skin clear,
Selamlar,
Bugün Yves Rocher'in hassas ciltler için çıkardığı yeni serisinden yatıştırıcı etkili temizleme toniğinden bahsedeceğim. Cilt tipim karma/hassas yapıda olduğundan bu seri ilgimi çekmişti. Bende online alışverişimde başlangıç olarak bu ürünü denemek istedim. Bundan memnun kalırsam serinin diğer ürünlerinide kullanırım diye düşündüm.
Ürünün özelliklerinden biraz bahsedecek olursam bitkisel yapıda olduğunu ve içeriğinde paraben, parfüm ve renklendirici içermediğini belirteyim. Bu sebeple benden bir büyük artı alıyor.
Serinin bitkisel içeriği Sarıçetan yaprağı özü sayesinde cilde yatıştırıcı etki sağlıyor. Bu toniğin hem yatıştırıcı hem de canlandırıcı etkiye sahip olduğu belirtilmiş. 

Yorumlarıma gelecek olursak...
Öncelikle makyajı çıkarabilme özelliğinden bahsedeyim. Fondöten, pudra, allık, kapatıcı vs. bunların hepsini gayet güzel çıkarıyor. Göz makyajında ise açık veya koyu tonlarda farlarıda tamamen temizledi. Ancak suya dayanıklı kalıcı göz kalemlerinde biraz performansı düştü diyebilirim. Yani %80'i çıkarabilsede bir miktar kalıntı bıraktı. Ovalayıp zorlasam belki oda çıkabilirdi ama göz bölgesi malum zorlamak istemedim. Temizleme sonrasında cildimde ferah, temiz, hoş bir yumuşaklık oldu. Bunuda sevdim diyebilirim. Ciltteki yatıştırıcı etkisinide gözlemledim. Ürünün kokusuz olmasıda güzel. 
Ürünün bence olumsuz özelliği miktarının 200 ml olması ki buda çabuk bitmesine sebep olacak. Eğer çok sık makyaj yapıyorsanız bu miktar yeterli gelmez. Fiyatının 28 TL olduğunu düşünecek olursak bu miktara bu fiyat biraz fazla gibi gelebilir. Eğer derseniz ki ben çok sık makyaj yapmıyorum ve cildimde hassas yapıda o zaman tavsiye edebilirim. Ancak sık makyaj yapanlar için 250 ve 500ml'lik solüsyonlar kullanmak daha avantajlı ve mantıklı gelecektir. Ben her gün makyaj yapmadığım için benim açımdan sorun olmadı.


Temiz içeriği, bitkisel bir ürün oluşu ve hassas ciltlere karşı olumlu sonuçları sebebiyle sevdiğim bir ürün oldu. Ürünü indirim dönemlerinde alırsanız daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz.

 Bu yazı 2015'in son yazısı olduğu için 2016'nın hepinize güzellikler getirmesini diliyorum. Hayallerinize kavuştuğunuz bir yıl olması dileğiyle ;)
Sevgiler...
 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

5 yorum:

  1. ben bunu kullanmış ve oldukça da beğenmiştim yine de alabilirim hatta..

    YanıtlaSil
  2. Daha önce denemedim ama merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı serinin diğer ürünlerini merak ediyorum şimdi :)

      Sil
  3. Ben bunu kullandiktan sonra küçük kizarikliklarimi geçirdiğini düşünüyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...