18 Ocak 2016 Pazartesi

İndirimli Giyim Alışverişi


Merhaba,
 Her sene bu zamanlarda bildiğiniz gibi gayet büyük oranlarda indirimler yapılıyor. Bende güzel parçalar var mı diye bakınırken bir kaç parçaya rastladım. Fiyatları %50 den de fazla indirimli olunca kayıtsız kalamadım.

 
Yeni yılın ilk alışverişinde neler bulmuşum hadi bir göz gezdirelim ;)


Forever New mağazasında özel günlerde giyilebilecek bu dantel bluzu beğendim. Uçuk pembe ve romantik tarzda olmasıyla oldukça hoş göründü gözüme:)


Bluzun arka kısmıda yine dantel ve düğme detaylarıyla oldukça zarif duruyor.


Forever New'dan aldığım ikinci parça ise mint yeşili, ön kısmı dantel detaylı bu hırka oldu. Bu iki parçayı farklı kombinlerle giymeyi düşünüyorum. İkisi de dantel detaylı olduğu için bir arada çok göz yorucu olur. Daha sade parçalarla kullanmak daha doğru olacaktır.


Sevdiğim markalardan biri olan Zara'ya geçelim. İndirim dönemlerinde istediğiniz parçaları bulmak pek kolay olmuyor. Bir kaç mağaza gezmek gerekebiliyor. Daha önce sevdiğim parçalardan bir alışveriş yapmış olduğum için bu sefer sadece bakayım neler kalmış diye mağazadan içeri girdim. Bu denim gömleği beğendim. Boynunda kendinden kuşağı var. Gayet kaliteli kalın bir kumaşı var. Çok uygun bir fiyata almış oldum.


Güzel şık parçalar kadar rahat giyimin vazgeçilmezi olan spor kıyafetlere de bakmadan olmaz. Koton'dan yine indirimler sayesinde çok uygun fiyata bu sweatshirt'ü aldım.


Son olarak her ne kadar giyim alışverişi olmasada benim çok sevdiğim aksesuar markası olan Accessorize'den yaptığım alışverişi paylaşıyorum. Kendime pek bir şeker olan tükenmez kalemi, yiğenime ise bu şirin tokları aldım. 
 Benim indirimli alışverişlerim bunlardı. Peki siz neler aldınız? Beğendiğiniz parçaları bulabildiniz mi? Yorumlarınız nelerdir, paylaşırsanız memnun olurum.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere;)
 
 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

2 yorum:

  1. İnstagram'da gördüğümde de çok beğenmiştim aldıklarını.Su yeşili hırka benimde aklımda ama pembe bluza denk gelmemiştim.Sağlıkla,mutlulukla kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almak istediklerin varsa geç kalmamakta fayda var. İndirimli olunca çabuk tükeniyorlar:) Yorumun, dileklerin için çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...