29 Ocak 2016 Cuma

Rimmel London - Lasting Finish 24 HR Fondöten

Merhabalar,
 Makyajın en temel unsurlarından biridir fondötenler.
Bende her ne kadar kozmetiklere meraklı olsamda en az satın aldığım üründür. Ten makyajında genelde bildiğimden şaşmamayı tercih ediyorum. Ancak günlük kullanım için orta kapatıcılık sağlayacak bir fondöten arayışına girmiştim. Rimmel London'ın bu ürünü çok olumlu yorumlar aldığı için denemek istedim. Daha önce de bu markanın BB Kremini kullanıp memnun kalmıştım. Bu yüzden çok fazla düşünmeden almış oldum.

rimmel london, rimmel london foundation, rimmel london fondöten, rimmel london lasting finish foundation, lasting finish fondöten, fondöten,

Peki bu ürünün özellikleri neler?
25 saate kadar kalıcılık ve yoğun kapatıcılık sağlıyormuş. İçeriğinde rahatlatıcı serum, UV ışınlarına karşı 20 SPF güneş koruması ve E vitamini bulunuyor.
 
Gel gelelim fondöteni nasıl bulduğuma...

Açık tenli olduğum için 100 ivory rengini seçtim. Fondötenin pombalı şişede olması kullanım kolaylığı sağlıyor. 
Likit yapıda olduğundan çabuk uygulamak gerekiyor. Orta seviyeden de bir tık aşağıda bir kapatıcılığa sahip. Yani renk düzensizlikleri veya hafif kızarıklıkları kapatabiliyor. Ancak sivilceleri pek örtebildiğini söyleyemem. Fondöten benim cildimde günboyu kalıcılığını korudu. Ancak likit yapıda olduğu için cildim bu fondöteni emdi. Silerken sürdüğümden çok daha az ürün çıkarabildim. Ama bu tamamen benim cilt yapımla alakalı bir durum. Buna rağmen ürünün cildimdeki duruşundan memnun kaldım.

rimmel london, rimmel london foundation, rimmel london fondöten, rimmel london lasting finish foundation, lasting finish fondöten, fondöten,

Ciltte doğal durduğu için günlük kullanımda rahatça kullanılabilir. Eğer yoğun kapatıcılık istiyorsanız bu ürün beklentinizi karşılamayacaktır. BB krem ayarında, güneş korumalı, hafif yapıda bir fondöten arayanların severek kullanacağı bir ürün olabilir. Uygun fiyatlı olmasıda ayrı bir avantaj elbette ;)
Rimmel London ürünlerini Watsons'larda bulmak mümkün. Hatta sık sık yapılan indirimlerle yarı fiyatına da satın alabilirsiniz.
Fiyatı: 18.5 TL 
 
 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...