5 Ekim 2016 Çarşamba

Aksesuar Alışverişi (ZARA, HM)

Merhaba,
Şimdi Zara poşetini görünce online alışveriş yaptığımı sanabilirsiniz. Ama gerçek farklı :)
Geçtiğimiz hafta doğum günüm sebebiyle çok sevdiğim bir yakınım bana Zara'dan hediye almıştı. Ancak üzerime uymayınca değiştirmek için Zara'nın yolunu tuttum.



İstiklal Caddesindeki mağazası büyük olduğundan daha çok seçenek bulabilirim düşüncesiyle Beyoğlu'na gittim. Oraya gidince illaki H&M'e giriyorsunuz. Bakalım neler bulmuşum.

zara backpack, zara sırt çantası, zara çanta, zara bag, black backpack, backpack,

Zara'da yeni sezonda çok hoş ürünler vardı. Denim gömlekler, şu ara çok moda olan bomber ceketler vs. bir çok güzel ürün bulmak mümkün. Bir kaç gömlek denedikten sonra bu çantayı gördüm. Uzun zamandır böyle mini bir sırt çantası arıyordum. 
zara backpack, zara sırt çantası, zara çanta, zara bag, black backpack, backpack,

Çantanın bir özelliğide iki farklı şekilde takılabiliyor olması. İsterseniz sırt çantası olarak kullanıyorsunuz. İsterseniz de zincirli parçayı üst kısmına takıp omuz çantası olarak takabiliyorsunuz. Omuza takıldığında da çok hoş duruyor. Kesinlikle çok kullanışlı bir çanta. Bütün kış severek kullanacağım.

hm watch, hm saat, hm kol saati, kol saati, kahverengi saat, brown watch,

H&M'e girdiğimde ise bu saat dikkatimi çekti. Bir saat almak aklımdaydı zira yoldayken devamlı çantamdan telefonu çıkarıp saate bakmaktan usanmıştım. Bunun da modeli hoş olduğundan almak istedim.

stylish accessories, stylish aksesuar, stylish bileklik, bileklik, brecelet, tulip brecelet, lale bileklik, bird brecelet, twitter brecelet, kuşlu bileklik

Son olarak daha önce yaptığım bir alışverişte satın aldığım bileklikleri paylaşayım. Stylish Metrocity AVM'nin içinde yer alan bir aksesuar markası. Orada bu şirin bilekliklere rastladım. Tam bir terazi olarak hangisini alacağıma karar veremeyince ikisi de benimle beraber geldiler :)
Sonraki yazıda görüşmek üzere...

 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...