26 Ekim 2016 Çarşamba

For Your Beauty - Elektriklenmeyi Önleyen Saç Tarağı

 Selamlar herkese,
Kısa bir süre önce Rossmann'dan aldığım bu tarağı bir kaç defa kullandıktan sonra hemen yazısını yazıp sizinle paylaşmak istedim.


Bazen kendime şaşırıyorum. Bakım, kozmetik vs. bu tarz ürünlere karşı son derece meraklı olmama rağmen bazı ürünlere ne kadar geç kalıyorum. Saçlarım uzun ve çok çabuk karışan yapıdalar. Bunun için farklı taraklar, fırçalar denedim. Ama malesef şimdiye kadar saçlarımı çabucak açan, kırmadan, koparmadan tarayabilen bir fırçaya rastlamamıştım. Ta ki Rossmann'dan bu ürünü alana kadar :)


Bu tarak aslında çok bilinen ve saçları rahatça taramasıyla ünlü olan Tangle Teezer tarağının bir benzeri diyebiliriz. Ancak onun fiyatı 50TL civarı olduğu için muhtemelen hiçbir zaman o parayı verip almazdım. Bu tarağın ona çok benzediğini, özelliklerini aynen uyguladığını ve fiyatınında 10TL olduğunu öğrenince denemek istedim.


Üzerinde yer alan bilgilerde elektriklenmeyi önlediği, özel fırça yapısı sayesinde küçük düğümler bile kolay ve ağrısız açılır yazıyordu. Şu cümle zaten benim için yeterliydi. Tarağı denedikten sonra rahatlıkla söyleyebilirim keşke daha önce alsaymışım. Saçları hiç acıtmadan! evet hiç acıtmadan ve koparmadan tarayabiliyor. Bu yüzden bana mucizevi bir şey gibi göründü:) Normalde tararken her defasında saçlarım kırılır, kopar ve çok acırdı. Böyle bir derdim kalmadı artık. Saçlardaki elektriklenmeyide önlüyor. Ürün bilgisinde saçlarınızı hem ıslak hem kuru kolaylıkla tarar diyor. Ancak bir önerim var. Mümkün olduğunca saçları ıslakken taramamak lazım. Çünkü saçın en zayıf olduğu an ıslakkendir. Daha kolay kopar ve kırılır. Tabi kopmaların yaşanmaması için böyle bir tarakta lazım oluyor. Bende bu eksiği tamamlamış oldum.
Bu tarakla saçlarınıza maske uygulamakta mümkün. Henüz denemedim. Ama onuda denemeyi düşünüyorum.
Hem uygun fiyatlı hem de beklentilerimi karşılayan çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Benimle aynı dertten muzdarip olanlara tavsiye ederim ;)
 
 Facebook       Twitter      Instagram     Bloglovin'

3 yorum:

  1. Ben de gratisten almıştım benzerini ama çok memnun kalamadım.. bir de bunu denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için saç taramak işkenceydi. Bu ürün sayesinde çok rahat ettim. Umarım sende beğenirsin :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...